Aprofitant que es el moment de final de temporada de les manderines, us recomano que prepareu aquest fàcil sorbet, que tot i el fred, és ideal per païr un abundant àpat d’hivern.
És un postre lleuger, que pels seus ingredients naturals, conserva tot l’aroma de les mandarines fins al paladar.
No cal dir que recomano que utilitzeu mandarines ecològiques. No hi ha punt de comparació. Aquests són de l’hort de casa, d’un mandariner de vora 100 anys.
{Ingredientes: 750 ml de zumo de mandarina, 150 gramos de azúcar y la ralladura de la piel de una mandarina.}
Elaboració:
- Pelar les mandarines. Més o menys 1 kg-1’5 kg de mandarines.
- Triturar sense la pell. Ho vaig fer amb la thermomix: 1 minut a velocitat 5, i després 2 minuts a velocitat 10. Si no tens thermomix ho pots fer exprimint les mandarines com s’ha fet tota la vida amb un expremador.
- Del suc de mandarina, en separem 125 ml que junt amb el sucre posem en una cacerola petita. Escalfar a baixa temperatura fins que el sucre s’hagi dissolt.
- Afegir aquest almíbar de mandarina a la resta de suc de mandarina reservat.
- Afegir la ratlladura de mandarina a la mescla i deixar refredar a la nevera.
- A partir d’aqui procedim a fer el sorbet seguint les instruccions d’ús de la kitchen Aid (veure el pas a pas aqui), o bé segons el mètode tradicional (pulsa aqui per saber com fer-ho), i si tens una thermomix pots veure aquesta tercera opció aqui.
Font: David Lebovitz The Perfect Scoop.
Moltes gràcies per la vostra visita, sense vosaltres el que faig no acabaria de tenir sentit.
Mglòria
No sabes cuanto me gusta comer helado de mandarina, por aquí es casi imposible de encontrar por eso cuando voy al mediterraneo siempre busco de naranja o mandarian ummm
ResponEliminaAl final me veo allí en tu casa, sobre todo para traerme 1kg de esas mandarinas y preparar tu receta.
Besotes
Un mandariner de 100 anys, caram quin privilegi :)
ResponEliminaAniria perfecte demà diumenge fer un esmorzar dolç i salat ja a mig matí i acabar-ho amb un sorbet de mandarina :)
Delicios!!!! simplement delicios!!!petons
ResponEliminaJo també visc envoltada de mandariners, tarongers i llimoners! el que més m'agrada fer amb les mandarines es menjarles davant la llar de foc i anar-hi tirant les pells i les lleaors, que quan es cremen fan bona olor.
ResponEliminaQuina sort gaudir de les pròpies mandarines per fer aquesta delícia de sorbet! M'encanta!
ResponEliminaPetons
Sandra
Ohhhhh¡ Cómo he disfrutado con esta delicia de entrada!!!!
ResponEliminaSi et dic que a les nostres noces vàrem donar sorbet de mandarines ja t'ho dic tot, no??
ResponEliminaM'encanta i m'ho apunto!
Espero que estiguis bé.
Petons!
mmm, quina bona pinta fa aquest sorbet! Jo també compro la fruita ecològica, però no tinc la sort de tenir un arbre fruiter centenari!
ResponEliminaEs un postre que siempre pido cuando lo veo en la carta de los restaurantes donde puedo ir a comer y lo compro en verano, ahora ya no tengo excusa para hacerlo en casa, se ve fantástico¡ Un fuerte abrazo, Teresa
ResponEliminaRico y súper fácil, hermosas tus fotos! Besos.
ResponEliminaNo sabia jo que un mandariner visqués tants anys!!! Jo en tinc un de 15 anys que, pobre, tot i estar malalt (no el volem ensulfatar, però potser ho acabarem fent), és l'any que ens ha donat més mandarines!!!
ResponEliminaEl sorbet déu ser deliciós!
Oh qué maravilla de sorbete!!!! Me encanta, aunque yo tampoco lo puedo comer casi nunca. Habrá que hacerlo en casita :)
ResponEliminaBesos.
fantastico este sorbete y la puesta en escena divina
ResponEliminapeto
Què bo! Una excel·lent manera d'aprofitar la fruita de temporada.
ResponEliminaQuina bona pinta que té aquest sorbet, ha d'estar boníssim!
ResponEliminaPer cert, les fotos t'han quedat precioses :)
ets la reina dels gelats i els sorbets!!! m'apunto la recepta de cara al bon temps!!!! petonets guapa
ResponEliminaSerà per mandarines a ma casa, me l'apunto per fer-lo segur. Una presentació molt original, estic tentada de provar les fotos ;)
ResponEliminaPetons
M´encanta haver trobat aquesta recepta amb el munt de mandarines que tenim a casa!! ja l´he apuntada.
ResponEliminaI sempre t´ho dic però hi ha que veure que xules les fotos ;)
Petonets
El sorbete me parece muy rico pero la foto la encuentro super original!!! Besos.
ResponEliminaPrimero decierte ...QUE PRECIOSIDAD DE FOTOS ...el sorbete nunca lo he hecho ..pero con este post ..vaya que si me animo ...las galletas que he visto una monada ..bsssMARIMI
ResponEliminaTe ha quedado genial!! Y la presentación muy original!! Enhorabuena por las fotos compi!!!
ResponEliminaBesos
Algo sencillo y fresquito para aligerar es siempre una buena idea.
ResponEliminaMe gusta la sencillez de las fotos.
Un beso.
Ummm, que bien entra una cosa así, tan fresquita y sabrosa, me encanta! hace tiempo que quiero hacer algo parecido pero no termino de hacerlo, ahora me animaré al ver el resultado! por cierto, geniales las fotos, que buena idea la presentación! Petons
ResponEliminaMadre mía guapa... ¡qué cosa rica, fresca y fácil de hacer!, con la venia, me llevo la receta. Las fotos: ¡fantásticas!. Besines.
ResponElimina