Ous de Pasqua { farcits de brownie }



Sí... era avui Pasqua!
Però.. però no tinc excusa.
Si us dic que els 4 dies m'han passat volant?

Us porto una recepta divertida per sorprendre tot l'any:




Ingredients:

  • 12 ous de mida XL per fer de motlle
  • 200 grams de xocolata fondant
  • 125 grams de mantega a temperatura ambient
  • 3 ous per fer el brownie
  • 200 grams de sucre
  • 125 grams de farina
  • un pessic de sal
  • 3 cullerades de cacao pur

Elaboració:

Comencem preparant les closces d'ou:
  1. Foradar la base dels ous amb un llevataps de suro.
  2. Amb els dits fer l'orifici una mica més gran de manera que desprès ens hi pugui passar la boquilla de la mànega pastissera.
  3. Buidar els ous.
  4. Netejar l'interior de l'ou sota el raig d'aigua.
  5. Anar posant els ous en un recipient ple d'aigua salada -a la proporció de 100 grams de sal per aigua- durant uns 30 minuts. 
  6. Esbaldir i deixar buidar tota l'aigua de l'interior posant els ous a secar amb el forat cap avall.
  7. Untar l'interior de l'ou amb una gota d'oli i voltejar l'ou de manera que tota la closca interior quedi untada.
Preparació del brownie:
  1. Fondre la mantega i afegir-hi la xocolata trossejada. Remanar fins a que es fongui.
  2. A part batre els ous i el sucre. Afegir-hi la barreja de la mantega amb xocolata. Barrejar.
  3. Afegir-hi la farina, el cacao pur i la sal. Batre fins a integrar.
  4. Omplir una mànega pastissera i omplir 3/4 parts dels ous.
  5. Pre escalfar el forn a 180 graus.
  6. Col·locar els ous drets dins d'un motlle de fer muffins i reomplir l'espai amb paper d'alumini de manera que s'aguantin drets.
  7. Coure entre 15 i 20 minuts.
  8. Retirar del forn, i retirar la resta de massa que s'haurà sobreeixit amb un drap humit. Cal fer-ho mentre els ous encara són calents.
  9. Deixar refredar totalmente.
  10. Un cop freds, servir amb el forat cara avall.
Font, llibre:   Las recetas de la felicidad, Sandra Mangas











Bona Pasqua!

6 comentaris:

  1. M' has arribat al cor amb aquesta recepte..... Es divertide, original i m' encanta. L' any wue ve por Pascua..... te la copio segur😄😄😄😄
    Petons estimada

    ResponElimina
  2. Quina cosa més bona i més original, i quina presentació més elegant, acurada i adient a la Pasqua...en fi...que aquesta recepta ho té tot! Petonarros!

    ResponElimina
  3. Quina preciositat!!! I quina paciència per fer-los!!! I les fotografies.....enamoren!
    Petonets, MGlòria!!!
    Olga

    ResponElimina
  4. Pos si q enamoren si les fotografies i les culleretes ooo! Els faig segur, besets guapa!

    ResponElimina
  5. Quina delícia! Ets una artista i com sempre, m'encnta la posada en escena.
    Molts petons.

    ResponElimina
  6. Quines fotos!! I quina recepta!! Molt bo, boníssim, Glòria!

    ResponElimina

Moltes gràcies per la vostra visita a Gourmenderies,
Mglòria