Sí... era avui Pasqua!
Però.. però no tinc excusa.
Si us dic que els 4 dies m'han passat volant?
Us porto una recepta divertida per sorprendre tot l'any:
Ingredients:
- 12 ous de mida XL per fer de motlle
- 200 grams de xocolata fondant
- 125 grams de mantega a temperatura ambient
- 3 ous per fer el brownie
- 200 grams de sucre
- 125 grams de farina
- un pessic de sal
- 3 cullerades de cacao pur
Elaboració:
Comencem preparant les closces d'ou:
- Foradar la base dels ous amb un llevataps de suro.
- Amb els dits fer l'orifici una mica més gran de manera que desprès ens hi pugui passar la boquilla de la mànega pastissera.
- Buidar els ous.
- Netejar l'interior de l'ou sota el raig d'aigua.
- Anar posant els ous en un recipient ple d'aigua salada -a la proporció de 100 grams de sal per aigua- durant uns 30 minuts.
- Esbaldir i deixar buidar tota l'aigua de l'interior posant els ous a secar amb el forat cap avall.
- Untar l'interior de l'ou amb una gota d'oli i voltejar l'ou de manera que tota la closca interior quedi untada.
Preparació del brownie:
- Fondre la mantega i afegir-hi la xocolata trossejada. Remanar fins a que es fongui.
- A part batre els ous i el sucre. Afegir-hi la barreja de la mantega amb xocolata. Barrejar.
- Afegir-hi la farina, el cacao pur i la sal. Batre fins a integrar.
- Omplir una mànega pastissera i omplir 3/4 parts dels ous.
- Pre escalfar el forn a 180 graus.
- Col·locar els ous drets dins d'un motlle de fer muffins i reomplir l'espai amb paper d'alumini de manera que s'aguantin drets.
- Coure entre 15 i 20 minuts.
- Retirar del forn, i retirar la resta de massa que s'haurà sobreeixit amb un drap humit. Cal fer-ho mentre els ous encara són calents.
- Deixar refredar totalmente.
- Un cop freds, servir amb el forat cara avall.
Font, llibre: Las recetas de la felicidad, Sandra Mangas
Bona Pasqua!
M' has arribat al cor amb aquesta recepte..... Es divertide, original i m' encanta. L' any wue ve por Pascua..... te la copio segur😄😄😄😄
ResponEliminaPetons estimada
Quina cosa més bona i més original, i quina presentació més elegant, acurada i adient a la Pasqua...en fi...que aquesta recepta ho té tot! Petonarros!
ResponEliminaQuina preciositat!!! I quina paciència per fer-los!!! I les fotografies.....enamoren!
ResponEliminaPetonets, MGlòria!!!
Olga
Pos si q enamoren si les fotografies i les culleretes ooo! Els faig segur, besets guapa!
ResponEliminaQuina delícia! Ets una artista i com sempre, m'encnta la posada en escena.
ResponEliminaMolts petons.
Quines fotos!! I quina recepta!! Molt bo, boníssim, Glòria!
ResponElimina