Clafloutis de Manzana

DSC_5929.NEF



Ingredientes per a 6 mini-tarteras:
  • 60 gramos de harina
  • 85 gramos de sucre
  • 1 pellizco de sal
  • 3 huevos
  • 20 gramos de aceite de oliva de sabor suave
  • 200 ml de leche
  • 1 cucharadita de extracto vainilla
  • 3 manzanas
  • Azúcar glas y canela molida para espolvorear.

DSC_5919.NEF



DSC_5906.NEF



Elaboración:
  1. Mezclar la harina, el azúcar y el pellizco de sal.
  2. Añadir los huevos y batir. Esta vez lo hice con el turmix!
  3. Añadir los líquidos: leche, vainilla, y aceite. Volver a batir hasta que quede todo homogéneo.
  4. Precalentar el horno a 210ºC.
  5. Pelar y cortar las manzanas. La manzana la cortaremos per la mitad. De cada mitad hi haremos unos cortes longitudinales.
  6. Untar los moldes refractarios con mantequilla, y poner una mitad de manzana dentro de cada molde.
  7. Añadir la masa y hornear durante 30 minutos.
  8. Al retirar del horno espolvorear con azúcar glas y canela.

DSC_5926.NEF


DSC_5916.NEF

Deseo que os guste!
DSC_5930.NEF

¿Os gustaria probar esta receta con cerezas? Clica aquí.
ShabbyBlogsDividerA

17 comentaris:

  1. Lo presentas así, de esa manear tan dulce y encantadora que casi puedo olerlo y notar como quema un poco.!qué delicia otoñal!

    ResponElimina
  2. Li tinc unes ganes al clafoutis... i de poma em sembla genial!! Té molt bona pinta, les fotos ho diuen tot!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. El faig moltes vegades!!! m´agrada tant!!!!!!!!!!! i com tu en raccions petites. T´ha quedat per venir a menjar-lo a casa teva!!!Muaks

    ResponElimina
  4. mmmmmm .... tinc uns motllos d'aquests per estrenar i em sembla que ho faré amb aquesta recepta ; )
    per cert, m'encanta la nova imatge del teu blog, l'has encertat de ple !! petons de sucre

    ResponElimina
  5. No n'he preparat mai cap. Així petitons t'han quedat moníssims!!! M'emporto la recepta. Aquest l'hem de provar. Deliciós!!!
    Petonets guapa

    ResponElimina
  6. M'agraden molt i amb pomes encara més ummmmm!!!!!!
    Per cert quan he vist el teu fons nou m'he espantat, estava mirant un quasi igual per posar-me'l ;-) t'ha quedan genial el nou look
    Petonets

    ResponElimina
  7. Que bones han d'estar aquests cafloutis! Ara a la tardor el postres amb fruita són els que més em venen de gust :)
    PS: Molt maques les fotos!

    ResponElimina
  8. cómo me gustan los clafoutis, y qué delicado te quedó!

    ResponElimina
  9. Pero con esas fotos tan divinas...¿Como no me va apetecer tomar una??? Delicioso!
    Besitos y feliz finde!

    ResponElimina
  10. MGlòria!! Quina nova imatge més xula!!! M'encanta el nou disseny del blog!!!! :)
    I aquest clafoutis de poma, ha de ser boníssim!
    Petons!

    ResponElimina
  11. He menjada la de cireres.Aquesta teva és una bona alternativa,

    ResponElimina
  12. Que bo!!!! En canvi a casa el de cireres no agrada tant...
    Petons

    ResponElimina
  13. Quines fotos tan maques!!!! Aquests clafoutis de poma t'han quedat genials.

    ResponElimina
  14. tiene una pinta estupenda y las fotos estupendas. Bss preciosa.

    ResponElimina
  15. Es veu deliciós i les fotos són precioses, has aconseguit una entrada ben especial...un petonet

    ResponElimina
  16. Deliciòs!!! L'última foto es maquíssima!!!

    ResponElimina
  17. Ja he provat de fer la teva recepta de clafloutis .... èxit total !!! és fàcil de fer i el resultat boníssim. Gràcies per compartir aquestes dolces receptes que tan bé expliques ... petó de sucre

    ResponElimina

Moltes gràcies per la vostra visita a Gourmenderies,
Mglòria