Ingredientes per a 6 mini-tarteras:
- 60 gramos de harina
- 85 gramos de sucre
- 1 pellizco de sal
- 3 huevos
- 20 gramos de aceite de oliva de sabor suave
- 200 ml de leche
- 1 cucharadita de extracto vainilla
- 3 manzanas
- Azúcar glas y canela molida para espolvorear.
Elaboración:
- Mezclar la harina, el azúcar y el pellizco de sal.
- Añadir los huevos y batir. Esta vez lo hice con el turmix!
- Añadir los líquidos: leche, vainilla, y aceite. Volver a batir hasta que quede todo homogéneo.
- Precalentar el horno a 210ºC.
- Pelar y cortar las manzanas. La manzana la cortaremos per la mitad. De cada mitad hi haremos unos cortes longitudinales.
- Untar los moldes refractarios con mantequilla, y poner una mitad de manzana dentro de cada molde.
- Añadir la masa y hornear durante 30 minutos.
- Al retirar del horno espolvorear con azúcar glas y canela.
Deseo que os guste!
¿Os gustaria probar esta receta con cerezas? Clica aquí.
Lo presentas así, de esa manear tan dulce y encantadora que casi puedo olerlo y notar como quema un poco.!qué delicia otoñal!
ResponEliminaLi tinc unes ganes al clafoutis... i de poma em sembla genial!! Té molt bona pinta, les fotos ho diuen tot!
ResponEliminaPetonets
Sandra
El faig moltes vegades!!! m´agrada tant!!!!!!!!!!! i com tu en raccions petites. T´ha quedat per venir a menjar-lo a casa teva!!!Muaks
ResponEliminammmmmm .... tinc uns motllos d'aquests per estrenar i em sembla que ho faré amb aquesta recepta ; )
ResponEliminaper cert, m'encanta la nova imatge del teu blog, l'has encertat de ple !! petons de sucre
No n'he preparat mai cap. Així petitons t'han quedat moníssims!!! M'emporto la recepta. Aquest l'hem de provar. Deliciós!!!
ResponEliminaPetonets guapa
M'agraden molt i amb pomes encara més ummmmm!!!!!!
ResponEliminaPer cert quan he vist el teu fons nou m'he espantat, estava mirant un quasi igual per posar-me'l ;-) t'ha quedan genial el nou look
Petonets
Que bones han d'estar aquests cafloutis! Ara a la tardor el postres amb fruita són els que més em venen de gust :)
ResponEliminaPS: Molt maques les fotos!
cómo me gustan los clafoutis, y qué delicado te quedó!
ResponEliminaPero con esas fotos tan divinas...¿Como no me va apetecer tomar una??? Delicioso!
ResponEliminaBesitos y feliz finde!
MGlòria!! Quina nova imatge més xula!!! M'encanta el nou disseny del blog!!!! :)
ResponEliminaI aquest clafoutis de poma, ha de ser boníssim!
Petons!
He menjada la de cireres.Aquesta teva és una bona alternativa,
ResponEliminaQue bo!!!! En canvi a casa el de cireres no agrada tant...
ResponEliminaPetons
Quines fotos tan maques!!!! Aquests clafoutis de poma t'han quedat genials.
ResponEliminatiene una pinta estupenda y las fotos estupendas. Bss preciosa.
ResponEliminaEs veu deliciós i les fotos són precioses, has aconseguit una entrada ben especial...un petonet
ResponEliminaDeliciòs!!! L'última foto es maquíssima!!!
ResponEliminaJa he provat de fer la teva recepta de clafloutis .... èxit total !!! és fàcil de fer i el resultat boníssim. Gràcies per compartir aquestes dolces receptes que tan bé expliques ... petó de sucre
ResponElimina