Whole Kitchen en su Propuesta Dulce para el mes de Febrero nos invita a preparar un clásico de la gastronomía francesa, Crêpe.
RECETA CON THERMOMIX
Ingredientes:
- 500 gramos de harina de repostería
- 1 litro de leche
- 4 huevos
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 2 pellizcos de azúcar
- 2 pellizcos de sal
Elaboración:
- Verter todos los ingredientes en el vaso siguiendo el orden descrito.
- Programar 20 segundos a velocidad 4.
- Dejar reposar la masa un mínimo de media hora antes de hacer las crêpes.
RECETA TRADICIONAL (sin Thermomix)
Elaboración:
- En la batidora añadir todos los ingredientes excepto los huevos y batir.
- Añadir los huevos y batir.
- Dejar reposar en la nevera un mínimo de media hora.
ELABORACIÓN DE LAS CRÊPES y el GÂTEAU
Ingredientes:
- Mantequilla
- Crema de chocolate (Nocilla o Nutella)
- Azúcar glasé
- Fideos de chocolate
- Un bombón
- Con un poco de mantequilla untar una sartén.
- Añadir un cucharon pequeño de masa de crêpe y dejar cocer.
- Cuando este del todo cuajado, con la ayuda de una espátula dar la vuelta y dejar cocer.
- Sacar de la sartén, poner la crêpe encima de un plato y untar con crema de chocolate.
- Repetir el proceso con el resto de masa.
- Dejar el pastel en el frigorífico un par de horas para que el chocolate cuaje y estabilice el pastel.
- Al sacar del frigorífico espolvorear por encima con azúcar glasé, un poco de fideos de chocolate y coronar con un bombón de chocolate.
Esta receta la dedico a mi compañera de trabajo Cori: por su espiritu trabajador, por su juventud llena de ilusión, y por compartir su profesionalidad permitiendonos aprender de su buen saber hacer.
Muchas felicidades por tus 24 y te deseo un gran futuro profesional!!!
Deseo que os guste!
Muchas felicidades por tus 24 y te deseo un gran futuro profesional!!!
Deseo que os guste!
FUENTES: Repostería y pastelería con Thermomix, Utensilios y técnicas de cocina de Williams-Sonoma, web de Martha Stewart
Aixo es pecat segur! quina pedazo torre de crepes!
ResponEliminaUna abraçada,
Ja ho pots ben dir Sonia... llàstima que no vaig poder pecar.. era el regal d'aniversari de la Cori... penso que si n'hagués tastat un bocinet encara seria més gran el pecat!!! Ja-ja-ja!!!
ResponEliminaMaravilloso, me ha encantado
ResponEliminamare meva Mª Gloria!!! pero quina passada de creps!!! t'han quedat espectaculars!!! ara mateix em menjaria la pantalla amb tantes bones propostes!! petonets guapíssima!!!
ResponEliminaM'encanten els pastissos de crêpes, donen una presentació fantàstica i queden deliciosos.
ResponEliminaQuina llàstima no haver-ho tastat ni tan sols una miqueta.
Petoents
Preciosos!! me ha encantado tu propuesta!!! me quedo por tu cocina
ResponEliminaM´agrada molt la teva recepta...Ses tevas crepes han sortit molt bé... Me les manjaria totes.
ResponElimina(Siento per aquest catalá de cuina... que todavia soc alumna...)
Una presentación preciosa y unos crêpes deliciosos, me gusta mucho tu pastel de crepes!
ResponEliminaBesos
No sé que me gusta más si la presentación o las creps... Venga, va, las creps, me has pillado :D
ResponEliminaBesos.
Hola!! he presento Chez Silvia, he arribat a la teva cuina per comen`tàris que arriben al meu correu. Et felicito pel blog i per les crepes, això és una obra d´art!!! Una abraçada i fins aviat!!!
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaOstres nena! quina pinta!! i quina presentació més bonica! Mmmm.... m'encanten!!!
ResponEliminaPetons,
Elisabet
QUE TENGAS MUCHA SUERTE PQ DE VERDAD LA PRSENTACION ES REALMENTE PRECIOSA!!!
ResponEliminaENHORABUENA!!
BESOS
M´encanten els postres "mil fulles", t´ha quedat preciós!!! Molt maca la presentació i la recepta!
ResponEliminaMe ha encantado!!!!!!es super original la forma de presentarlas....mmmmmm
ResponEliminaUna presentació preciosa per a uns dolcos molt evocadors. Ara a casa fem filloas dolces, que es molt i molt semblant tot i que a la meva familia galega no els hi agrada que ho digui hehehe. :-P
ResponEliminaUna proposta sensacional que va més enllà que les simples creps... ha de quedar un pastís molt bo i el tall ha de ser molt bonic, amb totes les capes de creps i xocolata.
ResponElimina¡Qué buena pinta!, delicioso.
ResponEliminabesos
Riquisimo!! Me ha encantado tu propuesta.besos
ResponEliminaOh! Quin vici!! Li has donat el teu saber i així ha quedat: Una meravella!!! Petonets guapa!
ResponEliminaque maravilla de creps y que preciosidad de fotos ^^
ResponEliminabesotess!! ;))
http://laranadeazucar.blogspot.com/
EStamos alucinadas con el reto de Whole...
ResponEliminaTodo crepes, a cual mas rico...asi no hay manera en la operación bikini...
Un besazo!
Me han encantado las fotos, una presentación genial ¡dan ganas de llevárselas todas! Besos
ResponEliminaOhhh!! Quina xulada!! Això són unes crêpes glamouroses!! T'ha quedat fantàstic!!
ResponEliminaEn conec un que es menja la Nocilla a cullerades i que tornaria boig per un pastís així...per tant, m'apuntaré la idea!!
Veig que estàs amortitzat la compra del "pedestal pastisser"...és que és tan maco!! Un petó! Paula
Ahh!! Les fotos molt xules!! ;)
ResponEliminaBen tornada....sensacional i chapeau!
ResponEliminaMolt xulo el pastís, una manera diferent de menjar les crepes!
ResponEliminaAnna
Ohhhhhh!! t'ha quedat preciós!!! una manera exquisita de fer aquestes crêpes!! m'encanta, m'encanta Gloria!!
ResponEliminaMolts petonetsss
Però aixó que es???!!!!! i jo on era????
ResponEliminaEl meu cumple, torna a ser....demà passat?? juas,juas,juas...
Quina pinta més bona Glori i quina dedicatoria Cori, ja pots estar contenta, per que nosaltres ho estem molt al tenir-te.
Preparet demà, Glori et faré transpirarrrrr....
Un petó bonica
MGlòria!! Quina delicia de pastís!! Aquesta torre de crêpes amb crema de xocolata ha d’estar de vici. Sobre le pedestal queda genial!
ResponEliminaMolts petonets preciosa!!
Me encnata la presentacion, y con el Gateau, formidable.
ResponEliminaUn besazo
te han quedado estupendas estas crepes. Bss guapa.
ResponEliminaq hermosa torta! me encanto!
ResponEliminaUn tarta rica y preciosa, me encanta la combinación de los crepes para hacer una tarta, y de las fotos... me encantan¡¡ Un fuerte abrazo, Teresa
ResponEliminaMare meva! Quina tarta i quines fotos més maquest! Em dónen ganes de donar una mossegada a la pantalla!
ResponEliminanena quina pinta aquesta torre de crêpes!!
ResponEliminagràcies per posar la recepta tradicional, per les que encara ens resistim a la thmx :)
petonets!
Me encanta como los has presentado, debe de estar de muerte!!!
ResponEliminaBesitos