RECETA CON THERMOMIX y sin churrera
Ingredientes:
- 200 gramos de harina de fuerza
- 1/2 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de levadura química
- 320 gramos de agua
- aceite para freír
- Pesar la harina, la sal y la levadura. Reservar.
- Calentar el agua programando 4 minutos a 100º y velocidad 1.
- Añadir de golpe la harina reservada y programar: 15 segundos a velocidad 2.
- Retirar la masa del vaso y dejarla enfriar.
- Amasar y dar forma alargada de churro largo.
- Cortar al largo deseado y poner a freír.
Recordad que son tan fáciles y rápidos de hacer que arreglan en un momento, cualquier merienda o desayuno improvisado!
Espero que os haya gustado!
Esta receta la dedico a la família Lopez Nos, por los maravillosos momentos vividos juntos, por las horas de felicidad compartidas y por nuestro recíproco amor incondicional.
Mglòria
Fuente: Simplemente espectacular con Thermomix
Jo tinc xurrera i no l'he fet servir mai, em fa molta mandra, però els xurros m'encanten.
ResponEliminaT'han quedat fantàstics.
Peetonets
Riquísimos con un chocolatito recién hecho, ummm. besitos...
ResponEliminaqui pogués menjar uns quants xurros ara!! que macos t'han quedat, molts petonets bonica
ResponElimina¡Qué pinta!¡Lo que daría yo por zamparme esa deñicia...!
ResponEliminaPues no sabía yo que los churros eran tan fáciles de hacer!
ResponElimina¡Hola guapísima!, qué ricos son los churretes hechos en casa, en invierno son una gozada pero siempre pasa que quien los hace (menda) al final se queda corta de churros porque como van saliendo se van comiendo... Muy buena receta, con tu permiso me llevo un par... de docenas. Un beso.
ResponEliminaMmmmm....què bons!!!! I aquesta cullera tan glamourosa?? Això si que m'ha deixat flipada!!! És que... ETS UNA ARTISTA!! Una abraçada, Paula
ResponEliminaI tant que ens han agradat... que a gust em menjaria uns quants ara. Ah! i dic el mateix que la Paula, aquesta cullera és una passada.. M'ha encantat ! Petons
ResponEliminaNunca me he atrevido a hacerlos, pero apunto la receta. Aunque creo que no me importará que sigan trayendo de vez en cuando el desayuno hecho. ejejej
ResponEliminaUn besazo
Sempre he volgut fer xurros m´han dit que es poden fer amb la màniga pastissera en forma d´estrella? els teus no tenen ratlletes i tenen una pinta fantàstica...va m´animo i els faig!!!Un petó!
ResponEliminaMmmm...que rico! Me encantan los churros!
ResponEliminaT'han quedat espctaculars... i amb una xocolata a la tassa ben negra, com a mi m'agrada!
ResponEliminaPetonets
Sandra
M'encanten aquests xurros sense forma de xurro!!!! T'han quedat genials, ténen una pinta....
ResponEliminaPetonets,
Elisabet
M'encanten els xurros. Em sembla que t'hauré de robar la recepta... Tens un bloc preciós. Et segueixo ;) Petons!
ResponEliminaT´han quedat molt bé i, també he descobert que no són tan difícils de fer.
ResponEliminayo nunca me atrevi con ellos y mira que estan buenos. Esas fotos se superan cada dia mas. Se nota la nueva camara. Bss y buen fin de semana.
ResponEliminaJo també n'he fet de xurros! què bons que son! t'han quedat unes fotos realment precioses i no sé si el nom l'has posat tu o ja hi és als coberts, però es un detall guapíssim!
ResponEliminaPetons bonica. :-)
CARMEN: Jo no tinc churrera, així que ja veus que amb el fàcil que són de fer, bons i ràpids: no cal buscar una excusa per fer churros!
ResponEliminaMª JESUS, SANDRA y ELISABET: si os digo la verdad.. con café con leche también me gustan mucho! ... y solos!! y los que venden en las churrerias recubiertos con chocolate: qué me dicís???
JUDITH: Em penso.. que men vaig a la cuina a fer uns quant churros!
EL CUADERNO DE IDEAS y NINA: si me ofreciéis churros y os digo que no... llamad a una ambulancia urgentemente!!!
IRENE y CRISTINA: A mi también me sorprendió lo faciles que són de hacer! Animate y prueba!
IRATXE: te tengo que confesar... que todos los churros me los comí yo sola!!!! Estoy deseosa de que publiques esta receta adaptada con tus "sin" especiales!
EL DIA MÁS DULCE: Yo tampoco me lo pensaria.. si te traen el desayuno: aceptalo encantada!!!
SÍLIVA: Jo vaig desistir de fer-los amb la mànega pastissera perque la massa és força compacta i costa molt de fer sortir. Si et fixes a les churreries utilitzen una roda amb 4 braços que mouen amb verdader esforç!!! De la manera en com jo els vaig fer el que més costa és esperar que la massa es refredi per fer les llonganisses llargues abans de fregir!
MARINA: És un plaer rebre la teva visita, i espero que puguis trobar receptes interessant per deleitar el teu paladar i el dels teus!
LUISA: decir que mis fotos se superan cada dia más.. es todo un alago!sobretodo viniendo de ti, que sabes que admiro muchísimo tus fotografias! Ojala supiera tanto como tu sabes en fotografia!!.. y en cocina!!!!!
PAULA, ERI i MADUIXIA: el cobert i la tassa no tenen el nom inscrit, ho he fet jo amb un programa d'edició fotogràfica. Penso que és una manera més de personalitzar els detalls.. ja veig que us ha agradat!!!
MOLTES GRÀCIES A TOTS, PELS VOSTRES COMENTARIS. ENCARA QUE HA VEGADES NO ELS CONTESTI (sobretot aquestes últimes setmanes) NO VOL DIR QUE NO ME'LS LLEGEIXI. ÉS MÉS: ME'LS LLEIGEIXO VARIES VEGADES, PERÒ AQUEST FINAL D'HIVERN ESTÀ PLE DE PROJECTES I OBLIGACIONS TANT A NIVELL LABORAL COM DE FORMACIÓ, I ÉS AQUEST L'ÚNIC MOTIU QUE EM TREU TEMPS DEL QUE MÉS M'AGRADA: LLEGIR ELS VOSTRES COMENTARIS, CONTESTAR-LOS Y LLEGIR I COMENTAR ELS VOSTRES BLOGS!
MOLTES I MOLTES GRÀCIES PER DEIXAR LA VOSTRA EMPRENTA AMB ELS VOSTRES COMENTARIS!!!
Mglòria
Quina preciositat de fotos! I jo també em pensava que els coberts estaven gravats amb el nom del teu bloc!!!!
ResponEliminaFa molt de temps que no faig xurros, i mira que m'encanten amb una bona tassa de xocolata. Jo tampoc tinc xurrera però faig servir una màniga pastissera. (I tampoc tinc TMX!!!! De fet tinc ben pocs aparells de cuina...)
Petons
Amb una tassa de xocolata desfeta, són un berenar de diumenge sensacional!
ResponElimina