The Cupcake Courier

Feia molt de temps que anava darrera precisament d’aquest estri. I casi m'oblido de publicar aquest post abans de Reis!!!

DSCF6656blog

Vaig fins hi tot contactar amb el seu fabricant The Cupcake Courier. Però em van contestar que ja no els tenien en estoc.. i em va semblar entendre que la empresa plegava… Buscant i buscant vaig contactar amb un distribuïdor australià que me l’enviava, però el preu de transport duplicava el preu del transportador.
Ja m’havia fet a la idea de que mai tindria aquesta pràctica eina… fins que a Club Cocina els van començar a distribuir. Gràcias Reyes por toda tu ayuda! CLICA aqui SI EL VOLS COMPRAR.

DSCF6648blog

Però què és exactament aquest estri que em va fer perdre la gana i la son?

És un transportador de cupcakes!

N’hi caben 36, distribuïts en 3 safates. En cada safata hi caben 12 cupcakes. Aquestes safates són apilables i no fa falta que portis les 3 safates a la vegada. I tot plegat dins una espècie de tupper amb una nansa per facilitar-ne la seva mobilitat.

DSCF6649BLOG


El seu gran avantatge i diferència amb d’altres productes similar és que:

- No hi hauran més vessaments o taques: els cupcakes, magdalenes, muffins queden fixats en les ranures de les safates. Hi ha 3 safates individuals.


DSCF6649BLOG            DSCF6650blog       

- Fàcil de transportar: gràcies a la seva nansa podem prendre la capsa a tot arreu!, i la capsa no fa un volum molt excessiu.

DSCF6655blog

- Disseny de moda: de plàstic translúcid. Es ven en 4 colors: blanc, blau turquesa, taronja prèssec, groc safrà i rosa pàlid.

DSCF6654blog

- Retiri les safates per emmagatzemar el seu pastís. També hi pots transportar cake pops!

DSCF6651blog

- Ideal per a esdeveniments, festes o simplement per emmagatzemar. Segurament si fem lloc a la nevera també ens hi cabrà.

¿No creieu que és un meravella?

El va dissenyar Jennifer Gunn. Es veu que es va cansar de transportar canalla i cupcakes junts amunt i avall: els nens arribaven empastifats i els cupcakes destrossats. Així és com va nèixer aquest estri per millorar la seva vida quotidiana. Actualment fa molt de furor entre els amants dels pastissos. Una persona que n’és fan és Bakerella, mireu el seu post aqui.

Una altra idea que us proposo es que personalitzeu la vostra caixa transportadora:

DSCF6652blog

DSCF6653blog

Com?
Doncs imprimiu amb paper adhesiu mida DIN-4 el vostre logo.
Després enganxeu-lo a la tapa i per assegurar una bona permanència i estabilitat al damunt hi poseu aironfix.

¿Qui l’apunta a la seva llista de Reis?

Your comments make me happyShabbyBlogsDividerE

14 comentaris:

  1. Glòria, tu com jo, no dorms oi?
    Quina passada de transporter, la veritat es que, per portar els cupcakes a una festa va de conya.
    Tu com sempre, a la última en tot.
    Aprofito, no se com farem el roscó de reis si tenim que deixar unes 5 hores reposar la masa.Ja parlarem.
    Petons bonica.Puri

    ResponElimina
  2. Hola, Mglòria!!
    Així que cap de les dues dormiu, eh??
    Molt xulo aquest transporta cupcakes...fa temps va sortir al Lidl un transporta pastissos (no era tan bonic com aquest) i no el vaig comprar, no t'imagines les vegades que he pensat perquè no el vaig comprar!! Des de llavors estic cercant-ne un per transportar els pastissos...potser me l'hauria de comprar...o demanar-lo als Reis!!Ahir et vaig enviar un mail.
    Un petó molt fort, Paula

    ResponElimina
  3. Hola Mglòria!
    Quina passada… i que maco t’ha quedat personalitzat! Com la Paula,vull comprar un per pastissos. Ara no ho se, però a la botiga Manenas tenien transportadors de cupcake i de pastissos. Em sembla que no eren tan macos, hi havia de cartró per un sol ús i de plàstic... Dimarts vaig a la botiga Gadgets Cuina i si en tenen .... em faig el regal de Reis avançat. Petons,

    ResponElimina
  4. Deu n'hi do!! Jo no faig cupcakes (quasi sempre em fa mandra posar-me a fer dolços) però vaja, ja es veu que és una molt bona idea :)

    ResponElimina
  5. Es que et que tu no trobis... es una passada tenir colegues tant ben informades, enhorabona per la troballa!!!!ara ja saps el que toca, que no es quedi buit!!

    ResponElimina
  6. Nois, moltes gràcies pels vostres comentaris, espero aquest 2011 omplir moltes vegades aquest transportador! Ja-ja-jaaa!

    ResponElimina
  7. Acabo de descobrir el teu blog pel comentari que has deixat al meu i veig que hi tens coses molt interessants!
    Aquest estri pels cupcakes ha de ser molt útil i t'ha quedat molt xulo així decorat ;)

    ResponElimina
  8. Those are great and very practical!

    Cheers,

    Rosa

    ResponElimina
  9. Que pràctic!!!! I a més l'has personalitzat moníssim!!!! Jo per cupcakes no però per pastissos me n'hauria de comprar un. Sempre porto les postres allà on en conviden i ni t'imagines els equilibris que s'han de fer portant un pastís a la falda anant amb cotxe....... ;)

    ResponElimina
  10. Hola, fa poc temps que segueixo el teu bloc, però m'encanta! m'ha fet molta gràcia el teu post. M'ha portat uns records genials d'un viatge a Nova York on vaig veure un transporter com el teu (bé, una mica més gran) a la famosíssima Magnolia Bakery. Segur que els teus cupcakes no tenen res que envejar als d'allà...

    ResponElimina
  11. Acabo de descubrir tu blog buscando transportadores de tarta. ¿Dónde puedo conseguirlos? mi e-mail es:
    mari.conte@hotmail.com. besitos y te sigo desde hoy....

    ResponElimina
  12. Mglòria, moltes gràcies pel teu comentari! l'he vist tot just avui! com veus tinc el bloc una mica abandonat pobret...

    Magnolia Bakery és una passada, la primera vegada que la vaig veure va ser en un llibre de fotografies que tinc sobre Nova York, em va captivar! sabia que algun dia hi aniria...

    El que més recordo és el seu aspecte tan delicat i la cua que hi havia per comprar cupcakes, ja que el dia que vam anar-hi era festiu i els new yorkers aprofitaven l'ocasió! n'hi havia de mil menes... amb floretes, papallones, de tot!!

    Si algun dia tens ocasió d'anar-hi, no dubtis en fer una visita, val la pena!

    M'encanta el teu bloc, felicitats!

    ResponElimina
  13. Que guai! M'agrada!!!!

    ResponElimina
  14. Jo també el tinc!!!!!!!!!! Es taaaaaaaan pràctic!!!!!!
    Jo me'l vaig comprar online a la tenda d'Ingrid, my lovely fresh food online store. N'estic molt contenta d'esta compra...

    ResponElimina

Moltes gràcies per la vostra visita a Gourmenderies,
Mglòria