![DSCF6579blog DSCF6579blog](http://lh4.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTSXO1355I/AAAAAAAABgU/8ugcN96Fsj8/DSCF6579blog_thumb9.jpg?imgmax=800)
Segurament us pregunteu què faig jo aquí…
![DSCF6575blog DSCF6575blog](http://lh6.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTSYsZTPwI/AAAAAAAABgc/zwx-FBmoWgs/DSCF6575blog_thumb3.jpg?imgmax=800)
Doncs us ho explico: sóc amiga de la Mglòria, i he vingut a explicar-vos una recepta de delicioses galetes de xocolata!
A més a més són molt ràpides i fàcils de fer.
Comencem doncs,
![DSCF6576blogINGREDIETNES DSCF6576blogINGREDIETNES](http://lh6.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTSaWv40hI/AAAAAAAABgk/KtRKUi8T-dE/DSCF6576blogINGREDIETNES_thumb4.jpg?imgmax=800)
Necessitarem:
- 100 grams de sucre
- 300 grams de farina
- 50 grams de cacao
- 200 grams de mantega freda
- 1 ou
- 1 culleradeta d’extracte de vainilla
- 1 bossa de Lacasitos
Elaboració:
1. Posar el sucre al vas de la thermomix:
![Galetes Petit GourmendSUCRE Galetes Petit GourmendSUCRE](http://lh6.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTSccJcTlI/AAAAAAAABgs/l2mKXXoNuIo/GaletesPetitGourmendSUCRE_thumb2.jpg?imgmax=800)
2. Afegir la farina:
![Galetes Petit Gourmend1FARINA Galetes Petit Gourmend1FARINA](http://lh5.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTSeEn0N1I/AAAAAAAABg0/vgPWha5if9M/GaletesPetitGourmend1FARINA_thumb2.jpg?imgmax=800)
![Galetes Petit Gourmend2FARINA Galetes Petit Gourmend2FARINA](http://lh4.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTSg8y8olI/AAAAAAAABg8/5f0WKcc_1g0/GaletesPetitGourmend2FARINA_thumb2.jpg?imgmax=800)
3. Afegir el cacao en pols. El meu preferit és el “Cacao en Polvo de Valor” (ni Nesquik, ni Cola Cao):
![Galetes Petit Gourmend3CACAO Galetes Petit Gourmend3CACAO](http://lh3.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTSjMzW0VI/AAAAAAAABhE/BVtQchcsKAI/GaletesPetitGourmend3CACAO_thumb2.jpg?imgmax=800)
4. Trossejar i afegir la mantega freda!
![Galetes Petit Gourmend4 Galetes Petit Gourmend4](http://lh4.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTSlzcwigI/AAAAAAAABhM/uEfvaWI2vXE/GaletesPetitGourmend4_thumb3.jpg?imgmax=800)
5. Ara és hora de posar l’ou:
![DSCF6596blog DSCF6596blog](http://lh6.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTSnfjEgNI/AAAAAAAABhU/5I_yQiewoXM/DSCF6596blog_thumb3.jpg?imgmax=800)
6. I per últim afegir l’extracte de vainilla:
![DSCF6597blog DSCF6597blog](http://lh4.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTSomANM2I/AAAAAAAABhc/qwgA1aUnwIc/DSCF6597blog_thumb6.jpg?imgmax=800)
7. Ara programem la thermomix per que faci la massa: 20 segons a velocitat 6.
![DSCF6609blog DSCF6609blog](http://lh3.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTSqkdIImI/AAAAAAAABhk/-b3HG8ch_yk/DSCF6609blog_thumb3.jpg?imgmax=800)
8. Retirem la massa del vas de la thermomix, que haurà quedat com esmicolada:
![Galetes Petit Gourmend5MASSA Galetes Petit Gourmend5MASSA](http://lh5.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTSshn6HXI/AAAAAAAABhs/C6f_LHzzFnM/GaletesPetitGourmend5MASSA_thumb2.jpg?imgmax=800)
Costa una mica, però l’hem d’aglutinar per fer-ne una pilota!
Quant tinguem la pilota feta, la dividim en dues parts, així no costarà tant d’estirar amb el corró.
9. Estirem la massa amb el corró:
![Galetes Petit Gourmend6ESTIRAR Galetes Petit Gourmend6ESTIRAR](http://lh5.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTSvY_jj6I/AAAAAAAABh0/EkiPFgMhl6U/GaletesPetitGourmend6ESTIRAR_thumb2.jpg?imgmax=800)
Un cop estirada la massa, l’hem de deixar refredar un mínim de 12 hores a la nevera, damunt una safata de forn perquè no es deformi la massa.
10. Ja han passat les 12 hores, i ara ja arribat el moment d’escollir els talladors!
![Galetes Petit Gourmend7TALLADORS Galetes Petit Gourmend7TALLADORS](http://lh5.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTSxQFXhEI/AAAAAAAABh8/-KhHIwwH5PE/GaletesPetitGourmend7TALLADORS_thumb.jpg?imgmax=800)
i tallar la massa!
![Galetes Petit Gourmend8TALLAR Galetes Petit Gourmend8TALLAR](http://lh3.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTSz_GfslI/AAAAAAAABiE/jALTuNCKNpI/GaletesPetitGourmend8TALLAR_thumb5.jpg?imgmax=800)
11. Deixem reposar les figures tallades damunt la safata de forn durant 15 minuts a la nevera. Mentrestant podem pre-escalfar el forn a 180º.
12. Abans d’enfornar decorem les galetes:
![Galetes Petit Gourmend9DECORAR Galetes Petit Gourmend9DECORAR](http://lh4.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTS1Q96wMI/AAAAAAAABiM/fe4jNIsMfko/GaletesPetitGourmend9DECORAR_thumb3.jpg?imgmax=800)
Mireu quina artista que estic feta!!!
![Galetes Petit Gourmend10AMB LACASITOS Galetes Petit Gourmend10AMB LACASITOS](http://lh4.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTS3s5l3lI/AAAAAAAABiU/6Z8LrYn0RAg/GaletesPetitGourmend10AMBLACASITOS_t.jpg?imgmax=800)
13. Enfornar durant 13 o 15 mintus a 180º
![Galetes Petit Gourmend11FORN Galetes Petit Gourmend11FORN](http://lh6.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTS5mIT96I/AAAAAAAABic/bx2kAoz33So/GaletesPetitGourmend11FORN_thumb2.jpg?imgmax=800)
Ara el que toca és esperar que es coguin!
![DSCF6638blog DSCF6638blog](http://lh6.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTS7Xd4nUI/AAAAAAAABik/xPA83vuLUvY/DSCF6638blog_thumb2.jpg?imgmax=800)
I aquest és el resultat final: mireu que boniques!!!
![DSCF6646blog DSCF6646blog](http://lh6.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTS9J1J_YI/AAAAAAAABis/SQLSpZe_RGw/DSCF6646blog_thumb2.jpg?imgmax=800)
![ShabbyBlogsDividerI ShabbyBlogsDividerI](http://lh6.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTS-SHATFI/AAAAAAAABi0/KDycfkh5Lb8/ShabbyBlogsDividerI_thumb3.jpg?imgmax=800)
Marta, moltes gràcies per haver vingut a fer aquesta especial col·laboració al bloc, junt amb la teva Padrina Judit. Espero que un altra dia puguem fer més coses!!!
![Your comments make me happy Your comments make me happy](http://lh4.ggpht.com/_ON8Y6QAnBBU/TSTTAW2G8oI/AAAAAAAABi8/meUK1FBxldA/Yourcommentsmakemehappy_thumb4.jpg?imgmax=800)
Marta, ets una cuinera fantàstica! Seràs una gran pastissera, je jej e... t'han quedat unes galetes de xocolata precioses i segur que boníssimes, felicitats!
ResponEliminaperò quina súper estupenda t'has buscat! jajajaj. M'ha encanta la posada en escena d'avui!!! petonets guapa i bons Reis!!!
ResponEliminaVaja quina gran petita gourmend! Aquesta recepta m'ha encantat: la foto dels ingredients m'ha fet molta gràcia i la concentració quan la Marta mesura és genial. Enhorabona a totes dues; encara que no sé qui s'ho va passar millor si la Marta o la Mglòria, eh?? Un petó per a totes dues, Paula
ResponEliminaMolt bé, quin post més divertit i didàctic!!
ResponEliminaquines galetes mes rexules que ha fet la Marta, i quina manera més divertida i bonica de explicar una recepta, superxulo!!!!
ResponEliminaQue cocinera mas linda!!!
ResponEliminaEstas galletas deben haber quedado exquisitas, fnatástica receta y muy bien explicado.
Un beso!
Felicitats Marta!!! i per a tu també Glòria!!!
ResponEliminaQuan em faràs a mi un blogbook com aquest??
Que divertit!!
Molts Petons per les dos.
Oh Mglòria, que bé m'ho he passat amb aquest post. La foto de la Marta mesurant és fantàstica..
ResponEliminaMarta: diga-li a la Mglòria que vols repetir amb alguna altra recepta i ens ho tornes a ensenyar que ens ha agradat molt veure una Gran Cuinera fent aquestes galetones tant "xules". Petons i felicitats a totes dues!
MOlt original aquesta entrada i les galetes no cal dir-ho suposo que boníssimes...A mi també m´agrada cuinar amb els meus nebots.
ResponEliminaPetons
Una entrada preciosa i plena d'energia positiva. Us felicito a les dues, Marta i Mglòria perque ho heu brodat!!! :D
ResponEliminaHola Glòria!!que bonic que t'ha quedat i que bé que ens ho vam passar, haurem de repetir!!gràcies per aquell dia, tot el que fas té un sentit!!fins aviat!!
ResponEliminaQuina monada!!!! No sé què em menjaria abans si les galetes que tenen una pinta estupenda o aquesta pastissera tan divertida. A l'Annie li ha encantat!!!!
ResponEliminaJa la pots felicitar de part nostre...... ;)
que mona!! i aquestes galetes tenen una pinta increible!
ResponEliminapetonets
Quina passada d'entrada! Marta ets tot un crack de la cuina, i t'han fet un reportatge diví! Molts petons
ResponEliminaHola a tots i benvinguts al blog. Com sempre les vostres visites i els vostres comentaris omplen la cuina d'alegria i de nous projectes.
ResponEliminaEl dia que la Marta va fer les galetes, vam haver d'esperar 12 hores perquè es refredessin a la nevera, i mentrestant va fer un coc de xocolata! Però ens el vam menjar per berenar tant depressa que no va donar ni temps a pensar en fer-hi cap fotografia!
La Marta és la neboda d'una amiga meva, i molt sospito que quant torni a venir on vivim, de ben segur voldrà repetir l'experiència.
La veritat es que em va sobtar que amb la seva curta edat mostrés tant d'interès i tanta concentració... i que mai es cansava!!!
El pròxim dia que vingui us ensenyaré com frega els estris a la pica emparrada damunt d'una cadira per arribar-hi!! Fa morir de riure!!! La veritat és que ens ho vam passar molt bé, i al final no saps si menjar-te les galetes o menjar-te la Marta a petons!
Un abraçada ben forta per tots vosaltres!!
A cute little baker! Great job. Those look so pretty and perfect.
ResponEliminaCheers,
Rosa
¡Qué divertida entrada, realmente maravillosa!. A Marta, que tiene una hermosa sonrisa, cuánta gracia, qué salero, qué dominio y a ti Mglòria, ¡que eres fantástica!. Un beso.
ResponEliminaQue ricas y qué divertidas galletas,
ResponEliminaBss
Cecilia
Rosa, Iratxe y Cecília: muchas gracias por dejar vuestro comentario!
ResponEliminaUn beso para las tres!
que galletas mas estupendas y que guapa ayudante. Bss.
ResponEliminaFelicitats Marta unes galetes fantàstiques!!
ResponEliminaLUISA, muchas gracias por entrar y dejar tu comentario. La verdad es que la idea surgió espontaneamente, Marta queria venir a cocinar un dulce en casa.. pero me sorprendio el interes y concentración que se ven en las fotos!
ResponEliminaALBOTA, benvinguda al bloc, i moltes gràcies per deixar el teu comentari. Vam fer precisament les galetes d'aquesta forma perquè eren les que tenia més a mà, ja que havia deixat aquests talladors a una amiga i feia pocs dies que me'ls havia tornat.. i també vaig pensar que seria més divertit per una nena com la Marta.
Hola MGloria.... llego hasta tu precioso blog porque te leí un comentario en el blog de Davinia. Me puse a darle una vuelta a tu sitio.. y he llegado hasta esta entrada que me ha encantado. Tengo pendiente de publicar en breve, una entrada dedicada al mundo de la cocina con los niños y mira por donde tu entrada me viene que ni pintada para lo que estaba escribiendo. Quiero pedirte si tienes inconveniente que enlace esta entrada con la entrada que publicaré. Me gusta muchísimo como haces el paso a paso con Marta, y lo gracioso que has hecho el reportaje... yo no pensaba hacer nada así la verdad, de hecho, mi entrada está enfocada a un concurso que estoy preparando para que los niños meten sus manitas en la cocina. Espero tu respuesta y ya te agregué a mi lista de lecturas para cuando actualices poder leerte. Muchas gracias. Dina
ResponEliminasuspiro.castellon(arroba)gmail.com
Voy a poner ésta entrada de momento en la página de FB... es que me encanta!!!! http://www.facebook.com/pages/Dulces-Suspiros/181952571821118
ResponEliminaCon tu permiso....