Aquest mes a Ventanas Verdes el tema proposat ha esta aliments rics amb àcids grassos essencials.
Ingredients:
- 2 clares d'ou a temperatura ambient
- 200 grams de panela
- 170 grams de festucs naturals, sense closca i trossejats
- 1 pessic de sal
- canyella en pols
Elaboració:
- Pre-calentar el forn a 180º
- En el bol de la batedora posar: les clares, la panela i la sal.
- Omplir una olla amb 2 dits d'aigua i escalfar.
- Posar el bol de la batedora damunt l'olla sense que toqui a l'aigua i batre fins que la mescla estigui tèbia al tacte (uns 3 minuts).
- Retirar del foc i batre energicament fins que les clares montin a punt de neu.
- Retirar de la batedora i amb l'ajut d'una espàtul.la mesclar-hi els festucs.
- Folrar una safata de forn amb paper de forn.
- Amb l'ajut d'una cullera o un dispensador de gelat repartir la massa pel paper deixant una separació de 2 cm entre cada galeta.
- Espolvorejar amb cancella mòlta.
- Coure 18 minuts, tenint en compte que a mitja cocció cal donar la volta a la safata.
- Deixar refredar a temperatura ambient.
- Guardar dins una llauna.
Recordeu de passar per Ventanas Verdes i veure les altres propostes per tal d'enriquir la nostra alimentació amb àcids grassos essencials.
Just fa dos minuts que miraba si ja habias publicat, pies habia vist last foto a Ventanas Verdes.
ResponEliminaTe les vares menjar tu totas? Es que tenen una pinta de bones.....
Mil petonets, amiga
Me las imagino crujientes al moderlas y luego que se deshacen en la boca, ¿son así?, pues me muero por probarlas!
ResponEliminaOh ¡¡¡ Que bones ¡¡¡ Com m'agradaría poder probar-les, je je je Tenen que estar boníssimes.
ResponEliminaUna abraçada Glòria, Agusti Cangrejo Grande.
Princeseta del pesolet, tan delicada com sempre. La flaire de la canyella ens arriba a Tarragona.
ResponEliminaNani
Las pastas de este tipo, usando clara de huevo como base, me encantan, y suelo añadir frutos secos molidos como avellana o almendra, pero nunca he probado con pistachos. Tienen que estar deliciosas, a la hora del café... qué ricas!
ResponEliminaUn abraz
Que bones, guapa!! Ja les vaig veure a través de Ventanas Verdes, ja, i vaig salivar!!! Molt fàcils de fer, a més, i segur que són lleugeres com un àngel!! com tu!! ;-)) Petonets, guapa.
ResponEliminaQue pinta tienen Gloria!!! y seguro que saben mejor, estoy deseando probarlas, todo lo que lleve frutos secos me encanta.
ResponEliminaUn beso enorme!!!
Quines galetes més bones Glòria! M'agrada molt la combinació.
ResponEliminaBon cap de setmana guapa!!
Han de ser molt lleugeres i cruixents aquestes galetes, tenen molt bona pinta!! Petons
ResponEliminaEstán perfectas, entran ganas de hincarlas el diente. Seguro que el pisacho le da un toque delicioso. Besos
ResponEliminaqué buenas Glòria!! el único problema es que deben ser de esas que no te puedes comer una sola y no paras hasta que no queda ni una!!!!
ResponEliminaMe encantan los merengues pero no los como por el azúcar, con panela y pistachos una delicia!
ResponEliminaMe llevo tu receta, besitos.
Les teves receptes son sempre una delicia!!! Aquestes galetes, amb un te, un café.....boníssimes!!
ResponElimina¡Hola guapísima!, cuánto tiempo... ¡Qué ricas galletas, tienen una pinta deliciosa!, esa textura me fascina, crujiente... que se deshace en el paladar... mmm... ¡qué rico! y las fotos, como siempre ¡preciosas!. Besotes.
ResponEliminaLes galetes que ens has presentat deuen ser exquisites!! Les fotos.....impressionants!!!! Com sempre!!!!!
ResponEliminaPetonets,
Olga
que bones! la forma d'elaboració em recorda molt els nostres clàssics ametllats, però amb farina d'ametlla enlloc dels pistatxos trossetjats. Han de quedar delicioses!
ResponEliminaCarai que bones aquestes galetes Glòria.
ResponEliminaAviam si ens veiem aviat.
una abraçada i molts petons
Mmm... la mezcla de ingredientes tiene un resultado genial, qué textura, por Dios, qué delicia! besos guapa.
ResponElimina