A l'hivern qui pot renunciar a una tassa de xocolata desfeta?
I si et dic que és totalment vegetal?
Potser fins hi tot te la pots menjar sense cap remordiment.
El primer pas per elaborar la xocolata desteta és fer la llet vegetal, i he escollit avellanes.
LLET D'AVELLANES
- 100 grams avellana crua pelada
- 1 litre d'aigua
- 1 cullerada sopera de xarop d'àgave
Últimament m'he aficionat a les llets vegetals així que he comprar un estri còmode que em facilita el col·lat de la llet: Chufamix.
- Posar les avellanes, el xarop i l'aigua junts
- Triturar
- Filtrar
XOCOLATA DESFETA per a 2 persones
- 1/2 litre de llet d'avellanes
- 2 cullerades soperes de cacao pur en pols Valor
- 1 gram d'agar-agar en pols
- En un got petit posar llet d'avellanes freda i l'agar-agar. Barrejar.
- Escalfar la resta de la llet d'avellanes i afegir el cacao. Remanar fins a dissoldre.
- Afegir la mescla de l'agar-agar i un cop arrenqui el bull: coure 2 minuts.
- Omplir les tasses, i temps d'esperar que es refredi al punt de poder consumir, aquesta ja ha quallat.
Recordeu passar per Ventanas Verdes a veure la resta de propostes!
Ha de ser molt bona aquesta xocolata feta amb llet de "vellanes'
ResponEliminaPtnts
Dolça
Això ahir i no avui.....que quan vaig tornar de fer fotografies a la sortida del sol a -5°, estaba com un cubito de gel i per calentar-me, vaig fer una xocolata desfeta a lo cutre......Ja podries haver la posat ahir..... Això si, ven calentona i vaig entra en calor ven ràpid.
ResponEliminaPetonnnnsssssss
Com en saps de fer-nos delir !!!!!
ResponEliminaUmmm chocolate y avellanas ¡que rico! Me encanta tu bote con el conejito, se lo voy a enseñar a los niños, seguro que lo ponemos en práctica hoy mismo =)
ResponEliminaUn besazo!!!
Hmmm que delicia se ve eso, especial para el invierno!!
ResponEliminaCuando ya llegue por acá segúro me hago uno de estos.
¿Qué tal esa máquina para las leches vegetales?
Saludos!
a.
Ohhhh qué buenísima combinación! Las avellanas combinan taaan bien con chocolate, me ha parecido una idea genial para hacer un chocolate a la taza vegano y saludable. Con el toquecito de agar agar se consigue una textura estupenda, o al menos a mí me parece que te ha quedado perfecto. Delicioso.
ResponEliminaUn abrazo
Filla amb aquesta preciositat de fotos em faràs anar a comprar llet d´avellanes i probar aquesta xocolata, te una pinnnnnta!!!!! el agar agar i cacao ja el tinc. Una taula per seure amb tu i fer- te companyia, ja et diré si la faig. Petonets maca!!!
ResponEliminaGuau!, si seré golosa que sólo con leer tu post y ver esas fotos ya me tienes dando tragantones!, Que espeso te ha quedado!, y además con leche de almendras casera. Yo la compro, no tengo el chufamix pero supongo que cuando se toman a diario merece la pena comprarlo, verdad?, es que aquí solo las puedo comprar en el herbolario y salen un poco caritas las leches vegetales (y yo que estoy de lo más pobre), jajajaja
ResponEliminaVoy a seguir soñando que me tomo esa taza con esos relanpagos mojaditos, uhmmmmm
Mare meva, jo ni puc ni vull negar-me a una xocolata com aquesta. A més, ben espesa com a mi m'agrada.
ResponEliminaEspero que estiguis bé i la vida et somrigui. Hem de parlar un dia.
Una abraçada ben forta!
Qui pot resistir-se a una tassa de xocolata calenta. Prenc nota. I la llet d'avellanes m'agradat molt l'idea. A casa tenim una noieta que es intolerant a la lactosa i la teva proposta li va perfecta.
ResponEliminaUn petonet bonica
I si em convides a una tassa d'aquesta meravellosa xocolata? Quina delícia........
ResponEliminaPetonets,
Olga
A ver quien se niega a esta tentación,buenísima combinación y fotos fantasticas¡¡
ResponEliminaPeto
Ya sabes que no soy chocolatera, aunque he ido probando de a poco..pero lo que más me ha gustado de esta receta es esa maquinita que te compraste, alucino!, yo también estoy muy dedicada a las leches vegetales y me encantaría poder encontrarla por aqui, la buscaré.
ResponEliminaBesitos
Xocolata de totes maneres m'agrada i amb aquestes presentacions...!
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