En un poble entre mar i muntanya, he descobert aquest estiu que són molts els qui acompanyen el seu entrepà d'esmorzar amb ceba tendra.
I a l'hora del vermut, no surten les patates, sinó que una bona tomàca madura amanida i unes olives arbequines es converteixen amb el millor acompanyament.
Així que recent portats aquests tomàquets i cebes de l'hort, junt amb una mica de menta collida al jardí, avui són el meu sopar.
I rés millor per acompanyar aquests tomàquets que un bon oli de qualitat.
La meva proposta és utilitzar oli Premium d'Oleum Flumen:
Ingredients:
- tomàquet madur ecològic
- ceba tendra ecològica
- menta fresca
- oli Premium d'Oleum Flumen
- escames de sal
Elaboració:
L'amanida aquesta és molt senzilla: rentar els tomàquets, eixugar i tallar a rodanxes i daus. Pelar la ceba i tallar a talls longitudinals. Afegir les fulles de menta netes. Amanir amb l'oli i salar amb escames de sal.
Amb aquesta i la resta publicades a Ventanas Verdes participem a #ponunaensalada que ha proposat la Rosilet.
(imatges en SOOC)
Una molt bona combinació i la menta li ha de donar un toc especial, no?
ResponEliminaPetonets estimada
Qué rico! Me gusta la simplicidad de la receta!
ResponEliminaQue rico!!! en la sencillez están las mejores ensaladas, esas en las que saboreas perfectamente los ingredientes. Me gusta mucho tu propuesta y si la has descubiero en tus pueblitos por algo será, allí si que saben, con sus tomates recien cortados ummm
ResponEliminaUn besazo!!!
Sencilla elaboración y un producto de lujo y el éxito está asegurado.
ResponEliminaBuen fin de semana
Blanca de JUEGO DE SABORES
Quina pau que transmet aquesta entrada......petonets!!
ResponEliminaOlga
Sin la menta es muy habitual en mi casa.Tomo nota del toque de la menta.
ResponEliminapetons
lo has dicho, una cena perfecta... es increíble como unos sencillos ingredientes bien combinados dan como resultado un plato de lujo. por supuesto ingredientes de calidad, y si son de nuestra propia huerta, mejor!
ResponEliminagracias por poner una deliciosa ensalada en nuestro recetario!
un beso grande y una feliz noche de sábado!
Una cosa que per senzilla sempre és un plaer...
ResponEliminaJo també he viscut aquests tipus de vermut i de berenars, boníssim.
Petons.