Les possibilitats de maridatge que ofereixen les melmelades són infinites.
I quant vaig rebre el lot de La Fageda de seguida em vaig inspirar en receptes tradicionals però aportant-hi un extra a travès de les melmelades.
En aquest cas tenia clar que el caramel dels flams s'havia de substituir per la melmelada de taronja, així com també per servir, ja que la brillantor i vibrant color fan d'aquests flams unes postres súblims.
Ingredients:
- 500 ml de llet de cabra
- 4 ous
- 130 grams de sucre
- 1 culleradeta de 4 espècies
- memelada de taronja amarga La Fageda
Elaboració:
- Pre-escalfar el forn dalt i baix a 140º
- Calentar aigua.
- Al fons de les flameres posar 2 culleradetes de melmelada de taronja amarga.
- Posar en un recipient la resta d'ingredients, batre i omplir les flameres.
- Repartir les flameres per un recipient refrectari que omplirem fins a mitja alçada amb l'aigua calenta.
- Coure 40 minuts o fins que els flams hagin quatllat.
- Guardar a la nevera durant 4 hores abans de desmotllar.
- Servir amb més melmelada de taronja amarga pel damunt o voltant, depenent de com es vulgui servir.
Recomano compartir les postres des d'un mateix plat, veureu com la vetllada desperat notes de passió.
Com sempre les fotos magnífiques... i que dir d'aquest flam, bo, molt bo amb el gustet d'speculoos i la melmelada de taronja amarga... quan vulguis compartim plat de postres ;-)
ResponEliminaPTNTS
Dolça
La Glòria m' ha tret las paraules que et volia dir. I las fotos m' han robat el cor...... Crec que conec el props!!!
ResponEliminaMil petons estimadisima
Per cert, la foto amb moviment......... Sublim!!
ResponEliminaQuins flanets mes monos, no diré res de les fotos per no fer.me pesada...... però es que son xulis de veritat. Petonet i que sàpigues que tot el que fas m´encanta.
ResponEliminaQuins flams més originals! Has fet un maridatge perfecte......com les fotografies!!!
ResponEliminaPetonets, Glòria!
Olga
Que buenos que serán y unas fotos divinas¡¡
ResponEliminapetons
Hola preciosa! Quina flams mes bons però jo canvio la mermelada de taronja per la dolça. Petonets maca!
ResponElimina