Pop Corn: Cake Pops

DSCF7114blog

Amb aquesta recepta participo a la publicació mensual de Reto Dulce.
Gràcies  Puri per donar-me a conèixer Bakarella!

DSCF7083blog


PAS 1: FER EL PASTÍS DE XOCOLATA
(per saber més informació visita el tutorial prement AQUÍ)

Ingredients: (per a 24 cake pops)
  • 1 i 1/4 tasses de farina
  • 1/2 tassa de puro cacao Valor
  • 1/2 culleradeta (teaspoon) de bicarbonat
  • 1 culleradeta (teaspoon) de llevat
  • 1/4 (teaspoon) de sal
  • 1/2 tassa de mantega a temperatura ambient = 113 grams de mantega
  • 3/4 de tassa de sucre
  • 2 ous petits a temperatura ambient
  • 1/2 culleradeta (teaspoon) d’extracte de vainilla
  • 3/4 de tassa de llet a temperatura ambient
Elaboració:
  1. Pre-escalfar el forn a 180º. Untar les parets i base d’un motlle.
  2. En un bol barrejar: la farina, cacao, bicarbonat, llevat i la sal. Reservar.
  3. En un bol batre la mantega i el sucre fins que es torni flonja i blanca.
  4. Afegir els ous (1 cada vegada) i batre fins que quedi integrat.
  5. Afegir la vainilla i afegir fins que quedi integrada.
  6. Afegir la mescla reservada de la farina en 3 cops i intercalar amb la llet en 2 cops. És a dir: farina+llet+farina+llet+farina.
  7. Posar la massa dins el motlle i coure entre 35 i 40 minuts. Comprovar que estigui cuit punxant el centre amb un escura-dents.
  8. Deixar refredar el pastís i desmotllar un cop fred.
DSCF6977blog


PAS 2: FER EL FROSTING DE XOCOLATA I MASCARPONE
(per saber més informació visita el tutorial prement AQUÍ)
Ingredients:
  • 3 cullerades soperes de mantega a temperatura ambient = 42 grams de mantega
  • 85 grams de mascarpone a temperatura ambient
  • 1/2 culleradeta (teaspoon) d’extracte de vainilla
  • 1 i 1/2 tasses de sucre glacé
  • 40 grams de puro cacao Valor
Elaboració:
  1. Batre la mantega i el mascarpone fins que s’homogenitzin.
  2. Afegir la vainilla fins que s’integri.
  3. Afegir el sucre en varies vegades fins que s’integri.
  4. Afegir el cacao i mesclar fins que s’incorpori.

PAS 3: ESMICOLAR LA MASSA DEL  PASTÍS
(per saber més informació visita el tutorial prement AQUÍ)
  1. Un cop està el pastís fred el partim en quatre trossos.                                                                                                                                                                                                                                                DSCF6985blog
  2. Agafem un quart del pastís i el partim per la meitat amb les mans.                                                                                                                      DSCF6990blog
  3. En bol, refreguem una meitat contra l’altra meitat de tal manera que el pastís s’esmicola en trossets petits. Ha de quedar tot convertit en molles sense cap tros gran de pastís.
DSCF6992blog

PAS 4: AFEGIR EL FROSTING DE XOCOLATA I MASCARPONE
(per saber més informació visita el tutorial prement AQUÍ)
  1. Al bol on hi tenim el pastís de xocolata esmicolat hi afegim unes 3/4 parts del frosting preparat.
  2. Ho barregem tot amb l’ajut del revers d’una cullera sopera.
DSCF7005blog


PAS 5: FORMAR BOLES
(per saber més informació visita el tutorial prement AQUÍ)
DSCF7022blog


PAS 6: FONDRE LA COBERTURA DE XOCOLATA
(per saber més informació visita el tutorial prement AQUÍ)
  1. Fondre una proporció de 450 grams de xocolata per assegurar una bona cobertura de la bola.
  2. Esmicolem la xocolata i la posem a fondre.
Consell 1: ho podem fer al microones: 30 segons a mitja potència. Retirar del microones, remenar i si encara no s’ha fos repetir l’operació. Hem d’anar en compte perque la xocolata es crema de seguida!
Consell 2: Una altra opció és fondre la xocolata al bany maria.
Consell 3: s’ha de treballar amb la cobertura calenta, ja que de seguida solidifica, sobretot si utlitzem Candy Melts.
Consell 4: Aquesta vegada he utilitzat Candy Melts de color blanc. Que sàpigueu que la xocolata al ser de base greixosa no es pot tenyir amb els colorants alimetaris convencionals perquè són de base aquosa, i això malmetria la cobertura fent-la inservible!
Consell 5: Per tal d’aprofitar tots aquests colorants alimentaris de base aquosa, la casa AmeriColor té un producte anomenat Flo-Coat que converteix tot colorant aquós apte per l’ús en xocolata. S’utiliza a una proporció de 5 parts de Flo-Coat per 1 part de colorant aquí.


PAS 7: INSERTAR EL BASTONET A LA BOLA
Materials:
  • Bastonets, que els vaig comprar aquí
  • Base per aguantar les piruletes, que la vaig comprar aquí
Procediment: veure el tutorial prement AQUÍ.
DSCF7047blog


I ara més images dels Pop Corn Cake Pops:

DSCF7076blog


DSCF7077blog


DSCF7088blog


DSCF7079blog


DSCF7094blog


DSCF7096blog


DSCF7102blog

Espero que us animeu a preparar el vostres Cake Pops!

DSCF7109blog
ShabbyBlogsDividerI

36 comentaris:

  1. pues te ha quedado rico. Y paso a paso. Bss.

    ResponElimina
  2. Quina currada! jo he fet la primera part, el pa de pessic, xocolata y andando! (be, vaig fer tb el monstre de les galetes) pero tu has fet una moneria...

    Un petó,

    ResponElimina
  3. TREMOLA BAKERELLA QUE HA ARRIBAT MGLÓRIA..!!!!
    Ets la canya d'Espanya!!
    Els millors amb diferència, originals, divertits i estic segura cent per cent boniiiiiiissssiiims!
    Esttic molt "ORGULLOSA" de tindret com amiga.
    Un petonet ben fort

    ResponElimina
  4. Estan superbé.Tot el fa Bakerella es una monada, peró aquests tan quedat identics...
    Felicitats!!

    ResponElimina
  5. T'han quedat fantàstics, quina passada! I amb les fotos del pas a pas s'entén molt bé tot el procediment :)

    ResponElimina
  6. Uauuu!!! no, no jo no les vull fer...ni em sortirien igual que a tu...plis convidem!

    ResponElimina
  7. Mare meva, són una autèntica passada!! Quina paciència, estàs feta una artista de cap a peus, enhorabona!
    Petons,
    Sandra

    ResponElimina
  8. Como ya te he dicho en Reto Dulce, te han quedado clavaditos a los de Bakerella!! Me encantan! Son chulísimos!! Un besazo.

    ResponElimina
  9. ¡¡¡¡¡¡¡Qué chuliiiiisiiiimos!!!!!!!!!¡Me encantan!

    ResponElimina
  10. Quan dius que obriràs la pastisseria? Supòs que tendrè un tracte preferencial, oi? Tipus sòcia d'honor o vip? Ja t'ho he dit al tutorial, uns posts fantàstics!! Et superes dia a dia!!...ai, perquè hi ha d'haver el mar enmig...és que vendria a cercar un parell de pop corn cake pops (quin nom més xulo!!) Enhorabona per aquest tutorial, a la carpeta de pendents, després del teu tutorial de macarons!! Un petonet, guapa

    ResponElimina
  11. LUISA, te he de dar la razon, de sabor estan ricos y no excesivamente dulces!

    SÓNIA, com dius? que has fet el monstre de les galetes??? Ho he de venir a veure!!!

    Estimada PURI, la sort és meva per tenir-te com amiga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ISABEL y ROBLEDO, ¿idèntics? que més voldria jo!!! De fet són els primers que he fet, i espero poder millorar!

    GEMMA, moltes gràcies, la veritat és que els meus post són molt llargs però els faig intentant pensar amb tot, perque qualsevol ho pugui fer. I parlant d'això! m'he descuit d'expplicar com decorar-los!!! Ai! quin cap!

    CRISTINA, quin dia vens a berenar? I si fem un intercanvi?

    ELS FOGONS DE LA BORDETA, la paciència la va haver de tenir el meu marit com a fotograf obligat! Ja-ja-ja!!!

    LA CHICA DE LA CASA DE CARAMELO, clavaditos no!!! són los primos lejanos!

    EL CUADERNO DE IDEAS, me muero de ganas de ver los que tu eres capaç de hacer! Ya se me disloca la mandíbula de pensarlo!! Je-je-je!!!

    PAULA, tu ja ets VIP! Jo penso com tu: ¿perquè hi ha d'haver un mar entremig? ¿I si ens anem bebent una mica d'aigua cada dia per veure si escucem les distàncies?

    Moltes gràcies pels vostres comentaris, sou una joia!
    Mglòria

    ResponElimina
  12. I això ens ho hem de menjar? Quina pena!!!! Perquè són un encant!
    Quina feinada que tens en els teus posts. No et deixes res de res, i amb el pas a pas de les fotos no tenim cap dubte de la recepta.
    I quina feinada també fer aquests pop corns, però deus quedar tan satisfeta quan els veus allà a la cuina, amb aquells guarniments tan divertits que els has fet!!!
    Estic meravellada.
    Un petó

    ResponElimina
  13. siiiiiiii!!!!!! nada que envidiar a las de Bakarella. Pero qué chulis las has dejado MGlòria. Y qué divertidas. Felicidades!
    Petonets.

    ResponElimina
  14. Que artistaza!!!! Eres tremenda, han quedado chulisimos. Además el paso a paso muy currado.
    Besos

    ResponElimina
  15. Hola es mi primera visita a tu blog ...que delicia de dulce con forma de envase de palomitas ..jaja,la decoracion que original y laboriosa .Me apunto a seguirte ...no me lo pierdo. El delantal que llevas ..precioso. Te invito a compartir mis recetas, blog y amistad .BESOS MARIMI

    ResponElimina
  16. Hola,
    Doncs jo m'apunto amb la Cristina: plis convidam! FELICITATS, ENHORABONA, BRAVO....
    Què més et puc dir? Ets fantàstica! Quina imaginació! Petonets

    ResponElimina
  17. OHHHHHHHHHHHHHHHHHHH me he quedado alucinada viendo tu maravillosa y bonita creación. Me parece de pastelería. Qué bien trabajas y qué bien te explicas.
    Intentaré ponerme con ellos pero no me van a quedar ni la mitad de bien que a ti.

    Besos.

    ResponElimina
  18. Se me olvidó explicar:

    COMO DECORAR LOS CAKE POPS

    1. Esperar a que se seque la cobertura de chocolate.
    2. Con rotulador de pintura comestible de color negro escribir "POP".
    3. Con rotulador de pintura comestible de color rojo dibujar las líneas verticales.
    4. Esperar a que se seque bien.

    Consejo: pasa como todos los rotuladores que si los tocas antes que se sequen la pintura se corre.

    Mis rotuladores: Gourmet Writer

    ResponElimina
  19. PARA HACER LAS PALOMITAS:

    Necesitamos:
    - mini Marshmalows (mini nubes)
    - cuchillo

    Procedimiento:
    1. Con un cuchillo hacemos una marca en cruz de una de las bases de la mini nube.
    2. El otro extremo de la nube la untamos con un poco de chocolate fundido.
    3. Pegamos la nube a la base superior del cake pop.

    ResponElimina
  20. Quina passada! T'han quedat genials!!
    Són molt i molt bonics i tot està tant ben presentat i amb tant de gust!
    M'encanta!!!
    Elisabet

    ResponElimina
  21. Ostres, no puc dir gaire cosa més que un ohhhhhh!! :D

    ResponElimina
  22. Mare meva! et comento el tutorial i la gran obra no! sóc un desastre!!! jaajjajaa. T'han quedat fantàstics i súper originals!!! Ara mateix en tastaria, 1, 2, 3... tots!!!! petonets guapa

    ResponElimina
  23. Què graciosos! T'han quedat fantàtics, quina paciència, no? ufff...ja m'he cansat només de mirar les fotos!! Per cert, a través d'aquestes dedueixo que t'ho vas passar pipa fent els pop cakes aquests!!
    El pas a pas és molt útil i no deixa lloc a dubtes. Gràcies per compartir-lo!!

    Molts petonets guapa!! :)

    ResponElimina
  24. T'han quedat d'exposició!!! Súper originals, és que no els falta detall. Ets una crack....

    ResponElimina
  25. Què monos t'han quedat!! ets una artista noia!
    molta sort en el concurs, encara què és difícil superar això ;)
    petons!

    ResponElimina
  26. mira que les fotos son fantastiques, pero al natural....i el gust...els meus fills m'han sobornat perque provi de fer-los , ho haure de intentar, no seran com els teus, pero amb aqustes magnifiques explicacións ...qui sap. gracies guapa, amb tu creixem una mica cada dia dins la cuina!!!

    ResponElimina
  27. Me pareceuna idea superoriginal!!!Esto tiene que tener algún hueco en algún concurso porque es una delicia!!Me han encantado!!!

    Besicos!

    ResponElimina
  28. Estupendo resultado para el tutorial tan fantástico que has preparado! Enhorabuena!

    ResponElimina
  29. Encara estic al.lucinant!!! però quina currada!!! tant de fer els Pop Corn: Cake Pops com el post!!!...
    La veritat és que genial.....
    Petonets

    ResponElimina
  30. Perfecto paso a paso! me ha encantado tu blog, ya soy seguidora!
    Gracias por tu visita!
    Un besito

    ResponElimina
  31. Hola Mglòria,
    T'he deixat una cosa en el meu bloc! petonets

    ResponElimina
  32. MGlòria, t'han quedat perfectes!!! Quina monada. :)

    ResponElimina
  33. ME HE QUEDADO CON LA BOCA ABIERTA ,UE MARAVILLOSO LO QUE HAS CREADO.

    ENHORABUENA!!

    SALUDOS

    ResponElimina
  34. POR CIERTO TE SIGO ,ME HA ENCANTADO TU BLOG!!!

    BESOS

    ResponElimina
  35. Me encantan como te han quedado estas "piruletas".
    A mis niños les tienen que gustar, asi que a ver si me animo con el frosting y las pruebo.
    Besos

    ResponElimina

Moltes gràcies per la vostra visita a Gourmenderies,
Mglòria