Amb aquesta recepta participo a la publicació mensual de Reto Dulce.
Gràcies Puri per donar-me a conèixer Bakarella!
PAS 1: FER EL PASTÍS DE XOCOLATA
(per saber més informació visita el tutorial prement AQUÍ)
Ingredients: (per a 24 cake pops)
- 1 i 1/4 tasses de farina
- 1/2 tassa de puro cacao Valor
- 1/2 culleradeta (teaspoon) de bicarbonat
- 1 culleradeta (teaspoon) de llevat
- 1/4 (teaspoon) de sal
- 1/2 tassa de mantega a temperatura ambient = 113 grams de mantega
- 3/4 de tassa de sucre
- 2 ous petits a temperatura ambient
- 1/2 culleradeta (teaspoon) d’extracte de vainilla
- 3/4 de tassa de llet a temperatura ambient
Elaboració:
- Pre-escalfar el forn a 180º. Untar les parets i base d’un motlle.
- En un bol barrejar: la farina, cacao, bicarbonat, llevat i la sal. Reservar.
- En un bol batre la mantega i el sucre fins que es torni flonja i blanca.
- Afegir els ous (1 cada vegada) i batre fins que quedi integrat.
- Afegir la vainilla i afegir fins que quedi integrada.
- Afegir la mescla reservada de la farina en 3 cops i intercalar amb la llet en 2 cops. És a dir: farina+llet+farina+llet+farina.
- Posar la massa dins el motlle i coure entre 35 i 40 minuts. Comprovar que estigui cuit punxant el centre amb un escura-dents.
- Deixar refredar el pastís i desmotllar un cop fred.
PAS 2: FER EL FROSTING DE XOCOLATA I MASCARPONE
(per saber més informació visita el tutorial prement AQUÍ)
Ingredients:
- 3 cullerades soperes de mantega a temperatura ambient = 42 grams de mantega
- 85 grams de mascarpone a temperatura ambient
- 1/2 culleradeta (teaspoon) d’extracte de vainilla
- 1 i 1/2 tasses de sucre glacé
- 40 grams de puro cacao Valor
Elaboració:
- Batre la mantega i el mascarpone fins que s’homogenitzin.
- Afegir la vainilla fins que s’integri.
- Afegir el sucre en varies vegades fins que s’integri.
- Afegir el cacao i mesclar fins que s’incorpori.
PAS 3: ESMICOLAR LA MASSA DEL PASTÍS
(per saber més informació visita el tutorial prement AQUÍ)
- En bol, refreguem una meitat contra l’altra meitat de tal manera que el pastís s’esmicola en trossets petits. Ha de quedar tot convertit en molles sense cap tros gran de pastís.
PAS 4: AFEGIR EL FROSTING DE XOCOLATA I MASCARPONE
(per saber més informació visita el tutorial prement AQUÍ)
- Al bol on hi tenim el pastís de xocolata esmicolat hi afegim unes 3/4 parts del frosting preparat.
- Ho barregem tot amb l’ajut del revers d’una cullera sopera.
PAS 5: FORMAR BOLES
(per saber més informació visita el tutorial prement AQUÍ)
PAS 6: FONDRE LA COBERTURA DE XOCOLATA
(per saber més informació visita el tutorial prement AQUÍ)
- Fondre una proporció de 450 grams de xocolata per assegurar una bona cobertura de la bola.
- Esmicolem la xocolata i la posem a fondre.
Consell 1: ho podem fer al microones: 30 segons a mitja potència. Retirar del microones, remenar i si encara no s’ha fos repetir l’operació. Hem d’anar en compte perque la xocolata es crema de seguida!
Consell 2: Una altra opció és fondre la xocolata al bany maria.
Consell 3: s’ha de treballar amb la cobertura calenta, ja que de seguida solidifica, sobretot si utlitzem Candy Melts.
Consell 4: Aquesta vegada he utilitzat Candy Melts de color blanc. Que sàpigueu que la xocolata al ser de base greixosa no es pot tenyir amb els colorants alimetaris convencionals perquè són de base aquosa, i això malmetria la cobertura fent-la inservible!
Consell 5: Per tal d’aprofitar tots aquests colorants alimentaris de base aquosa, la casa AmeriColor té un producte anomenat Flo-Coat que converteix tot colorant aquós apte per l’ús en xocolata. S’utiliza a una proporció de 5 parts de Flo-Coat per 1 part de colorant aquí.
PAS 7: INSERTAR EL BASTONET A LA BOLA
Materials:
Procediment: veure el tutorial prement AQUÍ.I ara més images dels Pop Corn Cake Pops:
Espero que us animeu a preparar el vostres Cake Pops!
pues te ha quedado rico. Y paso a paso. Bss.
ResponEliminaQuina currada! jo he fet la primera part, el pa de pessic, xocolata y andando! (be, vaig fer tb el monstre de les galetes) pero tu has fet una moneria...
ResponEliminaUn petó,
TREMOLA BAKERELLA QUE HA ARRIBAT MGLÓRIA..!!!!
ResponEliminaEts la canya d'Espanya!!
Els millors amb diferència, originals, divertits i estic segura cent per cent boniiiiiiissssiiims!
Esttic molt "ORGULLOSA" de tindret com amiga.
Un petonet ben fort
Estan superbé.Tot el fa Bakerella es una monada, peró aquests tan quedat identics...
ResponEliminaFelicitats!!
T'han quedat fantàstics, quina passada! I amb les fotos del pas a pas s'entén molt bé tot el procediment :)
ResponEliminaUauuu!!! no, no jo no les vull fer...ni em sortirien igual que a tu...plis convidem!
ResponEliminaMare meva, són una autèntica passada!! Quina paciència, estàs feta una artista de cap a peus, enhorabona!
ResponEliminaPetons,
Sandra
Como ya te he dicho en Reto Dulce, te han quedado clavaditos a los de Bakerella!! Me encantan! Son chulísimos!! Un besazo.
ResponElimina¡¡¡¡¡¡¡Qué chuliiiiisiiiimos!!!!!!!!!¡Me encantan!
ResponEliminaQuan dius que obriràs la pastisseria? Supòs que tendrè un tracte preferencial, oi? Tipus sòcia d'honor o vip? Ja t'ho he dit al tutorial, uns posts fantàstics!! Et superes dia a dia!!...ai, perquè hi ha d'haver el mar enmig...és que vendria a cercar un parell de pop corn cake pops (quin nom més xulo!!) Enhorabona per aquest tutorial, a la carpeta de pendents, després del teu tutorial de macarons!! Un petonet, guapa
ResponEliminaLUISA, te he de dar la razon, de sabor estan ricos y no excesivamente dulces!
ResponEliminaSÓNIA, com dius? que has fet el monstre de les galetes??? Ho he de venir a veure!!!
Estimada PURI, la sort és meva per tenir-te com amiga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ISABEL y ROBLEDO, ¿idèntics? que més voldria jo!!! De fet són els primers que he fet, i espero poder millorar!
GEMMA, moltes gràcies, la veritat és que els meus post són molt llargs però els faig intentant pensar amb tot, perque qualsevol ho pugui fer. I parlant d'això! m'he descuit d'expplicar com decorar-los!!! Ai! quin cap!
CRISTINA, quin dia vens a berenar? I si fem un intercanvi?
ELS FOGONS DE LA BORDETA, la paciència la va haver de tenir el meu marit com a fotograf obligat! Ja-ja-ja!!!
LA CHICA DE LA CASA DE CARAMELO, clavaditos no!!! són los primos lejanos!
EL CUADERNO DE IDEAS, me muero de ganas de ver los que tu eres capaç de hacer! Ya se me disloca la mandíbula de pensarlo!! Je-je-je!!!
PAULA, tu ja ets VIP! Jo penso com tu: ¿perquè hi ha d'haver un mar entremig? ¿I si ens anem bebent una mica d'aigua cada dia per veure si escucem les distàncies?
Moltes gràcies pels vostres comentaris, sou una joia!
Mglòria
I això ens ho hem de menjar? Quina pena!!!! Perquè són un encant!
ResponEliminaQuina feinada que tens en els teus posts. No et deixes res de res, i amb el pas a pas de les fotos no tenim cap dubte de la recepta.
I quina feinada també fer aquests pop corns, però deus quedar tan satisfeta quan els veus allà a la cuina, amb aquells guarniments tan divertits que els has fet!!!
Estic meravellada.
Un petó
siiiiiiii!!!!!! nada que envidiar a las de Bakarella. Pero qué chulis las has dejado MGlòria. Y qué divertidas. Felicidades!
ResponEliminaPetonets.
Que artistaza!!!! Eres tremenda, han quedado chulisimos. Además el paso a paso muy currado.
ResponEliminaBesos
Hola es mi primera visita a tu blog ...que delicia de dulce con forma de envase de palomitas ..jaja,la decoracion que original y laboriosa .Me apunto a seguirte ...no me lo pierdo. El delantal que llevas ..precioso. Te invito a compartir mis recetas, blog y amistad .BESOS MARIMI
ResponEliminaHola,
ResponEliminaDoncs jo m'apunto amb la Cristina: plis convidam! FELICITATS, ENHORABONA, BRAVO....
Què més et puc dir? Ets fantàstica! Quina imaginació! Petonets
OHHHHHHHHHHHHHHHHHHH me he quedado alucinada viendo tu maravillosa y bonita creación. Me parece de pastelería. Qué bien trabajas y qué bien te explicas.
ResponEliminaIntentaré ponerme con ellos pero no me van a quedar ni la mitad de bien que a ti.
Besos.
Se me olvidó explicar:
ResponEliminaCOMO DECORAR LOS CAKE POPS
1. Esperar a que se seque la cobertura de chocolate.
2. Con rotulador de pintura comestible de color negro escribir "POP".
3. Con rotulador de pintura comestible de color rojo dibujar las líneas verticales.
4. Esperar a que se seque bien.
Consejo: pasa como todos los rotuladores que si los tocas antes que se sequen la pintura se corre.
Mis rotuladores: Gourmet Writer
PARA HACER LAS PALOMITAS:
ResponEliminaNecesitamos:
- mini Marshmalows (mini nubes)
- cuchillo
Procedimiento:
1. Con un cuchillo hacemos una marca en cruz de una de las bases de la mini nube.
2. El otro extremo de la nube la untamos con un poco de chocolate fundido.
3. Pegamos la nube a la base superior del cake pop.
Quina passada! T'han quedat genials!!
ResponEliminaSón molt i molt bonics i tot està tant ben presentat i amb tant de gust!
M'encanta!!!
Elisabet
Ostres, no puc dir gaire cosa més que un ohhhhhh!! :D
ResponEliminaMare meva! et comento el tutorial i la gran obra no! sóc un desastre!!! jaajjajaa. T'han quedat fantàstics i súper originals!!! Ara mateix en tastaria, 1, 2, 3... tots!!!! petonets guapa
ResponEliminaQuè graciosos! T'han quedat fantàtics, quina paciència, no? ufff...ja m'he cansat només de mirar les fotos!! Per cert, a través d'aquestes dedueixo que t'ho vas passar pipa fent els pop cakes aquests!!
ResponEliminaEl pas a pas és molt útil i no deixa lloc a dubtes. Gràcies per compartir-lo!!
Molts petonets guapa!! :)
T'han quedat d'exposició!!! Súper originals, és que no els falta detall. Ets una crack....
ResponEliminaQuè monos t'han quedat!! ets una artista noia!
ResponEliminamolta sort en el concurs, encara què és difícil superar això ;)
petons!
mira que les fotos son fantastiques, pero al natural....i el gust...els meus fills m'han sobornat perque provi de fer-los , ho haure de intentar, no seran com els teus, pero amb aqustes magnifiques explicacións ...qui sap. gracies guapa, amb tu creixem una mica cada dia dins la cuina!!!
ResponEliminaMe pareceuna idea superoriginal!!!Esto tiene que tener algún hueco en algún concurso porque es una delicia!!Me han encantado!!!
ResponEliminaBesicos!
Estupendo resultado para el tutorial tan fantástico que has preparado! Enhorabuena!
ResponEliminaEncara estic al.lucinant!!! però quina currada!!! tant de fer els Pop Corn: Cake Pops com el post!!!...
ResponEliminaLa veritat és que genial.....
Petonets
Perfecto paso a paso! me ha encantado tu blog, ya soy seguidora!
ResponEliminaGracias por tu visita!
Un besito
Senzillament genial!
ResponEliminaHola Mglòria,
ResponEliminaT'he deixat una cosa en el meu bloc! petonets
MGlòria, t'han quedat perfectes!!! Quina monada. :)
ResponEliminaME HE QUEDADO CON LA BOCA ABIERTA ,UE MARAVILLOSO LO QUE HAS CREADO.
ResponEliminaENHORABUENA!!
SALUDOS
POR CIERTO TE SIGO ,ME HA ENCANTADO TU BLOG!!!
ResponEliminaBESOS
Me encantan como te han quedado estas "piruletas".
ResponEliminaA mis niños les tienen que gustar, asi que a ver si me animo con el frosting y las pruebo.
Besos