En un preciós racó entre montanyes del Baix Camp hi ha tres pobles on des de fa un any tinc la satisfacció de poder-hi treballar.
La bellesa dels seus entorns és un espectacle canviant al llarg de les estacions.
I per fer honor a la bona gent que m'he trobat a Riudecanyes, Duesaigües i L'Argentera, que tant bé m'han acollit, fent-me sentir la calidesa de les seva gratitud com a persones més enllà del fred i del fort vent omnipresent en les seves contrades, avui com a protagonista secundari de la crema de coliflor amb formatge blau i Oleum Flumen: el pantano de Riudecanyes.
Gràcies a tots i cada un de vosaltres que hem feu feliç els 5 dies de la setmana. Avui a part de la recepta, els altres protagonistes en sou vosaltres.
Gràcies a la meva amiga per seguir-me en els meus jocs fotogràfics. Saps que juntes la diversió és doble.
Gràcies a la senyora de Riudecanyes que em va regalar l'agafador que surt en algunes de les imatges.
I gràcies a Oleum Flumen per brindar-me l'oportunitat de passar-m'ho bé fent allò que més m'agrada: compartir bons moments.
Ingredients:
- 1 coliflor
- 2 patates petites
- caldo vegetal o aigua
- sal, pebre, nou mosacada
- 75 grams de formatge blau
- oli Oleum Flumen
Elaboració:
- Netejar la coliflor i separar-ne flors del tronxo, que per fer crema també l'afegirem trossejat a l'olla.
- Pelar les patates i tallar a daus
- Omplir una olla i cobrir amb aigua o el caldo vegetal.
- Afegir la sal i espècies
- Coure 25 mintus a foc mig.
- Retirar del foc, afegir el formatge blau, i deixar refredar una mica abans de triturar.
- Servir calent i amb un bon raig d'oli Oleum Flumen.
Per fer la crema amb la Thermomix clica aquí.
I a gaudir de la natura, la bona companyia, o la bona companyia d'un mateix, i escoltar la remor de l'aigua, els ocells, i amb una mica de sort veure saltar un peix dins el pantano.
Bona setmana!
I mentre contemplo la remor de l'aigua, tarerejo Don't say de Hannah Cohen
El comentari que t'he deixat al facebook el subscric aquí: la crema serà bona però el muntatge que has fet per presentar-nos-la , amb model inclosa, fa que el nostre humil "pantanu" sembli...
ResponEliminaMolt bé glorieta, segueix així, ens agrada compartir aquestes estones amb tu.
PTNTS
Dolça
Hola bunica!! quant de temps... :)
ResponEliminaQuines fotos més precioses, de veritat t'ho dic. M'encanten.
La cremeta boníssima, jo en faig molt sovint, i de vegades també hi posso formatge, li dona un toc molt bo!!
Molts petons grossos
M'encanta, m'encanta, m'encanta!!!! Tot!!! La crema ha de ser deliciosa i les fotografies.....espectaculars!!! Ah!!! I el cassó...mmm....preciós!!!
ResponEliminaPetonets i....molt bona setmana!!!!
Olga
Uns paisatges maravellosos per a poder degustar aquesta crema tan bona.
ResponEliminaPetons!!
M'agrada tornar-te a retrobar i de pas et desitjo un bon any, tots tenim feina i el temps s'esgola però les trobadesd d'amistat sempre ens omplen.
ResponEliminaM'agrada aquesta recepta i l'ambientació que li has donada. Treballes per aqu'i? Que bonic, a mi aquests pobles també m'encanten.
Molts petonets.
Quin glamour tot plegat!!! Fantàstica entrada!!! Muaks de llana(més calentets!!!)
ResponEliminaHola floreta meva!!!!
ResponEliminaJo també faria la crema amb aquest paisatge, quin goig i quin gust, el dia que cuino amb la natura soc un altra. Aquesta crema es de les fixes a casa i el toc del formatge blau es un puntás. Petonets grans maca.
Desde luego con este paisaje y estas fotos tan bonitas, es un placer tomar esta rica crema¡¡
ResponEliminapeto
M'encanten les fotos, m'encanta la manta de ganxet i m'encanta la model! Ella m'ha parlat del teu blog. Et segueixo!
ResponEliminaGloria, quines fotos.......no se com se m´había passat aquesta magnifica entrada. El lloc es precios y la model o ho fa molt be, o tu saps treura-li totes les millors posibilitats a la situació.
ResponEliminaPetons