Cuquin Magazine núm. 4




Tinc l'honor d'anunciar-vos que a partir d'avui ja teniu a la vostra disposició el nou número de la revista. Cuquin a la que tinc el goig de participar com a col·laboradora.


Podeu fullejar-la i descarregar-la gratuïtament clicant aquí.


Les meves aportacions són aquestes:

Una recepta per cuinar les hortalisses de manera diferente al típic caldo:






I com no podia ser d'una altra manera, una gormanderia:





A més a més hi ha unes interessants propostes amb entrevistes i concurs inclós!

En nom de tot l'equip desitgem que gaudiu de totes i cada una de les receptes que us mostrem.




12 comentaris:

  1. Ohhhh!!! Que maravilla de imágenes, la última tiene una textura extraordinaria, que belleza!!
    Me la bajaré como las demás, porque es una revista que no tiene desperdicio!!!
    Tus aportaciones son fantásticas, pero no esperaba menos de ti, eres la bomba!!
    Besotes mi niña!!!

    ResponElimina
  2. Me encanta! Me la descargo ya mismo! Preciosas fotos!

    ResponElimina
  3. La verdad es que siempre os quedan unos magazines estupendos.
    Me ha encantado la última foto, es preciosa!!!

    Un besito,

    ResponElimina
  4. Es un luxe de revista!!! m´encanta tot, diu molt de cada una de vosaltres!!! Petonas

    ResponElimina
  5. Acabo de descubrir tu blog gracias a Cuquin Magazine! Que bonito! Te sigo!
    Un saludo,
    Letizia

    ResponElimina
  6. Perdona Glòria dius que tens l'honor de participar a la revista. La sort la tenen ells de que hi participis...
    Nani

    ResponElimina
  7. Felicitats per la revista!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  8. Sempre és un goig poder gaudir d'aquest magazine. Us a quedat genial, les fotos, les receptes... be no sé que més podria dir, doncs soc una autèntica admiradora de les coses ben fetes. La teva recepta de verdures al forn, molt encertada. A mi personalment és com més m'agraden; una manera més respectuosa de coure. Que passis un bon dia de Sant Jordi i fins la propera.

    ResponElimina
  9. Gràcies per aquest magazine, desseguit vaig a fullejar-lo, sembla molt prometedor. Petons.

    ResponElimina
  10. Me encanta siempre ver tus aportaciones a la revista. Geniales!!! Besos.

    ResponElimina
  11. ¡Enhorabuena por tu participación ! que supongo te habrá llenado de ilusión. Aunque no te puse comentario, ya he visto y revisto la publicación ( está en mi cajón informático de favoritos) y he disfrutado con ella. Un lujazo u una delicia. Enhorabuena.

    ResponElimina

Moltes gràcies per la vostra visita a Gourmenderies,
Mglòria