El vent d'aquest dies em té més recollida que mai.
M'agrada cada dia sortir a passejar una hora com a mínim i observar els canvis en la natura, però aquest vent m'atabala i inactiva encara molt més del habitual aquests últims mesos, en que la meva presencia a la bloggesfera és casi inexistent.
Així que ve de gust quedar-se a casa, i cuinar alguna coseta senzilla que a la vegada ompli la casa amb l'agradable aroma a xocolata.
La recepta és ben fàcil i ràpida de preparar.
Ingredients:
- 120 grams de mantega a temperatura ambient
- 250 grams de farina amb llevat incorporat
- 50 grams de cacao en pols
- 175 grams de sucre
- 4 ous ecològics
- 50 grams de xocolata negre trossejada
- 150 ml de llet
- Pre-escalfar al forn a 180º i untar el motlle amb oli d'oliva.
- Fondre la xocolata negre trossejada junt amb la llet. Deixar temperar a temperatura ambient.
- Batre la mantega i el sucre fins a convertir en una massa esponjosa i blanquinosa
- Incorporar els ous, d'un en un i batre.
- Afegir el cacao i barrejar.
- Afegir la xocolata desfeta i barrejar.
- Passar la massa a una màniga pastissera per que ens ajudi a omplir més còmodament els motlles petits.
- Omplir els motlles fins a 3/4 partes parts.
- Coure fins que veiem que està cuit, i al punxar al centre amb un fiador, aquest surti net.
Si voleu aquesta mateixa recepta us pot servir per fer un simple cóc de xocolata. És un bàsic de la cuina pastissera.
Junt amb un cafè amb llet, rés millor per acompanyar un dia de lectura.
Esteu llegint algun llibre ara?
Quin tipus de lectures són les que us interessen?
¡Hola preciosísima!, qué suerte tenemos de que haga viento (que a mi tampoco me gusta y menos cuando hace frío... :( ) y te quedes en casa y nos hagas estas mini coronas de chocolate, ¡eres una artista!, pero qué cosa tan rica, no sabes lo que me han gustado. DELICIOSAS. ¡Y qué fotos!, PRECIOSASPRECIOSASPRECIOSAS. Muchas gracias por tan hermoso post. Un besote.
ResponEliminawww.cocinaamiga.com
Delicias de chocolate ¿donde?. Estos dulces en versión mini son una pasada, perfectos para presentar de forma elegante cualquier postre. Y que bonitas fotos! una eres una fotografa de primera, y una de las razones por las que más admiro tu blog es esa, la dedicación y el amor que le pones a cada pequeño detalle.
ResponEliminaCon respecto a la lectura hace poco que terminé de leer la trilogía de los juegos del hambre y mi libro favorito SIN DUDA: La ladrona de libros. Besos
Hola guapisima!!Com m'agraden les teves fotos!!!bueno, i els pastissets!! ah!!i vull uns coberts com els teus, els veig molt per els blogs...a on els has comprat???Un petonàs
ResponEliminaEste tamaño de bundt cake son una monada, yo los utilizo mucho
ResponEliminaY estos de chocolate son riquisimos
Bss
Un pecat per pecar amb gust!
ResponEliminaQué fotografías tan bellas, y qué delicia de pastelitos de chocolate! un besito
ResponEliminaCom sempre una passada de fotos!!
ResponEliminaEs veure aquestes corones de xocolata i sembla que m'hagi de venir la flaire de xocolata.
A mi tampoc m'agrada el vent, però ultimament ens en fem un fart...
Aquest dies m'estic rellegint un llibre de la Maria de la Pau JAner: Màrmara. És una de les meves autores preferides, però aquest llibre en concret crec que és dels seus millors.
ptns!
Que hermosura de fotos, todas me gustan, pero la de la silla, ufff, me recuerda a unas sillas que tiene mi madre en la casa de campo, eran de mi abuela, por lo menos tienen 100 y pico de años!!
ResponEliminaY los bizcochitos, son una locura, tremendo festín me daba con ellos, tienen que estar de vicio!!
Besotes mi niña!!!
Per favor quina monada!!! Tinc aquesta motjos, però de silicona i fa temps que no els faig servir, els hi treuré mes profit!!
ResponEliminaHauria de llegir com abans de tenir el blog...m´els menjaba....... això abans! :))) Petonets
Aquí també fa molt de vent, no hi estem acostumats...i tens raó, venen ganes de quedar-se a casa i degustar unes receptes tan bones com aquesta que has preparat...les fotos una passada (com sempre). Petonets estimada!!
ResponEliminaPorque no te puedo tener más cerca? Me iba ahora mismo a tu casa para merendar esta maravilla que nos presentas. Bss guapa
ResponEliminaVaya fotos tan preciosas!y las recetas geniales :) Felicidades por tu blog porque es realmente bonito!
ResponEliminaYo acabo de empezar el mio y me encantaría que pudieras pasarte a echarle un vitazo, te dejo el enlace por si te apetece: http://bluevelvetcookbook.blogspot.com.es/
Un saludo!
Gloria, vaya fotos!!! Super! Receta estupenda: muy apetecible. Pero sigo estando alucinada con tus fotos. Enhorabuena.
ResponEliminaHowdy! I'm at work browsing your blog from my new iphone 4! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Carry on the great work!
ResponEliminaAlso visit my blog post :: buy a car with bad credit
my site - buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car
Ideal per un dia a casa, si senyora!! Jo acabo de començar el llibre de la Rowling, i de moment pinta be... Petons i bona setmana!
ResponEliminaDe vegades n'he vist a les pastisseries, mai m'he atrevit a fer-ne. són espectaculars! I acompanyen un bon llibre, i tant! Jo ara estic amb el de l'Imma Monzó, "la dona veloç". Petons
ResponEliminaQue buena pinta tienen!!!!
ResponEliminaJa m'ho menjaria. Et queden unes entrades precioses amb unes fotos magnífiques! Petonets.
ResponEliminaCom sempre....em quedo bocabadada amb les teves receptes, amb les teves fotografies, amb les teves entrades, amb el teu blog..........
ResponEliminaPetons,
Olga
Quines delicies de corones !!! A casa no duraríen ni cinq minuts !!! je je je Com m'agraden les teves fotografíes, amb tots els detalls possibles.
ResponEliminaAra només em dedico als llibres d'estudi. Pero m'has fet recordar que també existeixen altre classe de llibres molt mès distrets i divertits.
Una abraçada, Agustí Cangrejo Grande
Molt de vent, massa vent... ens amoïna i fa pesat el funcionar del dia a dia, trobades dins les cases, com a molt de casa al cafè... i la sortida obligada de cada dia, de casa a la feina i de la feina a casa :-(
ResponEliminaÉs casa nostra, el nostre Baix Camp ventòs. Ajuda a que estem més per casa, fem més vida de família, més estones per nosaltres,skypes amb la família que està lluny, trucades als amics, més llibres, més cuina...més casa!!!
Quines corones de xocolata més bones... igual una estona ventosa m'animo i les faig.
PTNTS
Dolça
Quina bona pinta!!! Es veuen deliciosos i les fotos precioses.
ResponEliminaEstic llegint "La pell Freda" però estic molt al principi...
Petonets guapa
Bueno, bueno... No te gusta el viento. Ni a mí! Y vengo de Menorca y no veas qué ventolera he pillado. Un vent mestral fort, fort, fort... En fin, hay que fastidiarse, aunque no nos guste.
ResponEliminaLas minicoronas son preciosas y muy apetitosas, Glòria. Me gustan mucho!
En cuanto a la lectura que me gusta... Pues me gusta casi todo. Ahora mismo estoy leyendo Una familia feliz y, a ratos, Mujeres que corren con lobos (un regalo que me han hecho). Además, por las noches pillo Culinaria Italia, una maravilla de libro sobre las regiones gastronómicas de Italia. Si tienes ocasión, y te gusta la cocina italiana, hazte con una copia.
Muchos besitosssssssss
Que receta mas buena de chocolate, me quedo por aqui, para seguirte , un beso de cuina la peladilla.
ResponEliminaQue maca la foto de la cadira. Saps? tinc una igual. T´estic fen un repàs de las teves fotos i receptes.
ResponEliminaPetonets