Ja està aquí!
Un número més de la Cuquin Magazine ja està a la vostra disposició perque en pogueu gaudir de cada artícle i recepta.
Per poder-la veure o descarregar cliqueu aquí.
(Enllaç renovat)
En aquest número la meva participació consta d'una recepta dolça i un petit reportatge sobre el xató.
Us en deixo un avanç fotografic perque us en feu a la idea, però el reportatge sencer el podreu llegir i veure a la revista.
I per endulcir la recta final de l'hivern:
L'equip de Cuquin Magazin desitgem que la disfruteu tant com nosaltres ho hem fet preparant-la.
Hola gloria, he intentat entrar a l'enllaç per veure el magazine, però em dona error. Jo que ja m'havia fet a l'idea...
ResponEliminaMercè: ja està arreglat! Moltes gràcies per avisar-me.
ResponElimina¡Fantástico número, muy ricas las recetas!. Gracias guapa. Un besote,
ResponEliminawww.cocinaamiga.com
Qué pasada de fotos! tengo abierta la revista para verla ahora mismo... ufff! esa tarta con las peras es ideal, monísima!
ResponEliminaBesos
Bea de Bocados Divinos
Doncs, a fer-hi una ullada!!!
ResponEliminaPetonets
Moltes felicitats pel nou número de la revista!!! És fantàstica!!
ResponEliminaPetonets,
Olga
muy buena revista y tu aportacion magnifica y muy bien elaborada tanto la receta como el post del xato
ResponEliminapeto
No ser per on començar, si pel dolç o el salat, jeje! tot m'agrada. El xató fa anys que no el tasto, n'havia fet a casa. L'hauré de recuperar! I la tarta, espectacular, Glòria. Una gran participació! Quina il·lusió fan aquestes col·laboracions, oi?
ResponEliminaUna forta abraçada, guapa! ah! unes fotos fantàstiques, m'agrada el format del teu bloc!
Enhorabuena, Gloria. Me han encantado tus recetas y tus fotos son insuperables. Esta genial.
ResponEliminaGràcies deu ser molt interessant i si és del teu estil preciosa.
ResponEliminaFantàstic número!! Moltes felicitats.
ResponEliminaPetons
Glòria, felicitats. Unes fotografies precioses com sempre.
ResponEliminaNani
Es de les revistes que mires a poc a poc...passes fulls, tornes enrera, tornes a mirar la primera recepta, ara vas a l´ultima.... enganxa!!! Petonet
ResponEliminaAcabo d'estar al Fnac de plaça Catalunya aquí a Barcelona, fullejant revistes de cuina, que deu ni do el reguitzell que n'hi ha.
ResponEliminaI m'ha semblat una llàstima que la Cuquin no es pugui comprar, per què no és per rés, però no hi ha color, comparada amb tota la colla que hi ha a la venda. Be, una pena. Por ser més endavant, no? Bona nit i fins un altra.