Ja queden poques prunes, així que us porto aquesta recepta que fa dies vaig preparar i que va agradar tant que en vaig fer 3 pastissos!
Les prunes me les va donar la meva amiga Judit, així que moltes gràcies!
La recepta d’avui la vull dedicar a l’Elena i a la seva família. A casa seva tenen una prunera de prunetes morades. Tant l’Elena com la seva germana són unes grans reposteres, les seves elaboracions inspiren: una presentació i acabats professionals i un gust exquisit!
Cada any em donen prunes però són tan bones com els bombons fet pel qual mai dóna temps que arribin a taula de forma elaborada.
INGREDIENTS
500 grams de prunes
100 grams de sucre moreno
100 grams de panela
80 ml d’ d’oliva
4 ous ecologics
1 cucharadita extracto de vainilla
la pell d’una taronja ratllada
1 pessic de llavors triturades de cardomomo
1oo gramss de farina integral
100 grams d’ametlla mólta
2 culleradetes de llevat en pols
Llet condensada
ELABORACIÓ:
ELABORACIÓ:
1. Pre-calentar el Forn a 180º. Untar amb oli i folrar la base d’un motlle de 18 cm de diàmetre (per unes 12 prunes)
2. Rentar la pell de les prunes. amb un ganivet tallar per la meitat i retirar el pinyol.
3. Escampar el sucre moreno per la base del motlle i posar les mitats de les prunes cap per avall.
4. Batre el sucre i l’oli. Incorporar els ous una a un sense deixar de batre.
5. Afegir la resta dels ingredients excepte la llet condensada. Barrejar fins homogenitzar la massa.
6. Cubrir con esta masa el molde. Alisar la superficie.
7. Cocer durante 40 minutos el molde de 18 cm, y durante 12 minutos para 6 moldes individuales.
Me encantan las tartas invertidas!!!!
ResponEliminaUna pregunta, de donde es ese cake stand tan bonito?????
Besos
Les coques de fruita m'encanten, són idels per aprofitar els excessos de fruita de l'estiu. I amb aquests ingredients ha de quedar una coca molt gustosa.
ResponEliminaJo en faig una de semblant, però m'agrada molt més la teva versió. I el format individual queda molt bonic ;)
Gloria, que pinta tienennn!!! Y las minis me encantannnn!!! Una receta riquísimaaa y las fotos espectaculares.
ResponEliminaUn besazoo,
Sonia
www.superjueves.com
No dejas de sorprendernos con tus recetas y tus hermosas fotos, ¡qué delicia de tarta, qué ciruelas y qué bonito trabajo!. Un besote,
ResponEliminawww.cocinaamiga.com
Cześć!
ResponEliminaQue buena pinta vengo con ganas de postres después de comer tanta paella y jamón, ya que al vivir fuera es lo que te apetece cuando llegas a España, mañana busco las ciruelas!
Quina recepta més bona! el toc del cardamomo em pareix molt interessant. Les fotos genials!
ResponEliminaQuina pinta mes bona que te aquesta tarta!! Crec que aquest cap de setmana em donaran unes prunes molt bones aixi que igual m'animo a preparar-la! Petons
ResponEliminaQuè bo, aquest pastís invertit! Jo en vaig fer un fa poc amb figues. Si la voleu veure, és aquí
ResponEliminahttp://www.bojosperlacuina.com/seccions/receptes/tatin-de-figues/
Ohhhh deliciosa aquesta coca!! no es pot demanar més!
ResponEliminaSempre s'apren alguna cosa i avui he apres que al que jo deia Tatin també es pot dir invertit. Que té tota la llògica :)
ResponEliminaTe ha quedado buenísima y con un aspecto de lo más apetitoso. Una combinación extraordinaria.
ResponEliminaUn besito,
Siempre utilizo las flaneras para hacer pequeños bizcochitos ¡me encantan! pero la báscula y todo el atrezzo en el mismo tono vainilla ¡precioso!
ResponEliminaEn cuanto a lo de enseñarnos tus labores ya sabes que lo estoy esperando, si lo hago yo que me voy inventando lo que hago por eso no puedo darte nunca el patrón, tengo que aprender a hacer un patrón para el ordenador con el PS y así compartir contigo mis experimentos.
Muchos, muchos besos!!!
Glòria, no sé què dir-te...les fotos, la recepta, el montatge...quina meravella. Sense més.
ResponEliminaNani
Gloria, vaya reportaje fotográfico. Está genial. Me gusta muchísimo como has entonado todos los colores con las letras. Y encima has hecho el recetón con cardamomo, que me encanta. Vaya nivel, Maribel.
ResponEliminaPrecioso Gloria, no sé por donde empezar!!
ResponEliminaUna preciosa composición y una luz perfecta!!
Esa tarta invertida quien la pillara ahora mismo, se ve deliciosa y a mí me pasa igual con unas ciruelas que tiene mi madre en la finca, no me da tiempo a hacer nada con ella salvo comerlas!!
Besotes reina!!!
Uhmmm con cardamomo que delicia!!!
ResponEliminaTengo una para publicar con prunes rojas que la preparé este verano.
Guardame un trozo que vengo a probarla.
Besos!!!
Es como un clafoutis, no??? Qué rico... Yo también he hecho una tarta de ciruelas, Glòria.
ResponEliminaMe ha encantado esa báscula...
Bsitossssssssss
Guau, ya veo que las fotos cada vez aún más bonitas.
ResponEliminaEsta tarta tiene una pinta increíble.
Besos,
me ha encantado todo todito... El paseo por las imágenes, su olor, color.(¡ay!, el cardamomo.. ) y te he leido en catalán..besos
ResponEliminaDeliciosa!!!! les fotos precioses i la balança aixxx qui la tinguès!!!ja ja!!! Muaks
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