Una cerveseta fresca
Per companyia una bona música
I per picar: unes palmeres d'olivada!
Ingredients:
- 1 planxa de pasta de full
- 1 pot d'olivada Masrojana
Elaboració:
- Treure la massa de pasta de full del congelador o nevera una estona abans d'utilitzar.
- Desenroscar, escampar l'olivada per damunt.
- Enroscar pels dos extrems fins a trobar-se al centre els dos rulos de massa.
- Embolicar i guardar una estona a la nevera o congelador
- Pre-escalfar el forn a 180º
- Tallar les palmeres a 1/2 cm i posar damunt safata de forn folrada amb paper vegetal
- Coure fins a quedar lleugerament torrades
- Retirar del forn, i deixar refredar damunt de reixeta.
Conservar: dins de pot hermètic, o congelada embolicada amb paper vegetal (és biodegradable)
Són mooooolt bones. Et diria que m'agraden més que les dolces!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Que bones han de ser!!!! I unes fotos precioses! Petons
ResponEliminaMolt bon aperitiu!!! M'encanten les palmeretes amb l'olivada....bé, de fet m'agrada tot el que conté l'olivada!!
ResponEliminaPetonets, Glòria!
Olga
Que buenas¡¡¡¡ y la escena con la silla me encanta¡¡¡. Un besito y féliz semana.
ResponEliminaVirginia "sweet and sour"
M'apunto a la cervesseta, a la música i per supossat a les palmeretes :) M'han agradat molt, i les fotos, per variar!jajajaja
ResponEliminaMolts petons, a veure si ens tornem a veure aviat
Buenas y tal como lo sirves a ver quien dice que no¡
ResponEliminaPetons
ohhh han de ser una passada de bones i quin puntas l´olivada, queden apuntades!!! petonets preciosa!
ResponEliminaQuina delicia! M'enncanten aquestes cosetes. Petonets.
ResponEliminaPalmeras amb olivada...que bones han de ser....i la cadira........ fantástic. <<< I ha algo que me sona....jaajaaa
ResponEliminaPetons