BENTO d'arròs a la cubana {Ventanas Verdes}




Encara no m'havia passat mai que se m'oblidés de publicar el dia que tocava!
I amb les ganes que tenia que arribés el dia de Ventanas Verdes per publicar alguna coseta!
Aquest mes la temàtica és menjar de tupper, i l'arròs a la cubana n'és un clàssic entre algunes de les companyes de feina. Així que avui us el dedico a vosaltres!





Destapar el tupper i trobar-te amb un arròs a la cubana... Es que a mi m'alegra el dia! 
...si no fos que no tinc mai la sopresa perquè ja sé el que m'hi trobaré a dins el tupper...

I com que m'imagino que tots sabeu com preparar un ou ferrat, i arros bullit, perquè la resta és només cosa d'imaginació, avui faré una entrada més reivindicativa però a lo light!

Som molts els que hem passat d'anar a dinar casi diariàment el menú de 7-9 euros del bar/restaurant de vora la feina a prendre la carmanyola a la feina. La retallada dels sous i la pujada dels impostos té efectes col·laterals, tot i ser menus molt ajustats de preu.

Abans, molt abans que les dones comencessin a treballar, eren molts els que al migdia veien arribar esposa o fills a l'hort amb un cistell penjat sota el braç i carmanyola dins.

Jo de petita només la recordo haver utilitzat en una ocasió en que l'escola ens va portar d'excursió al zoològic de Barcelona (qui m'ho havia de dir aleshores que el meu amic i fotògraf es mirava el floquet de neu des de l'altra banda de la reixa..)





Ara som molts els que destepem el tupper amb ganes de trobar-hi un plat que ens alegri la jornada i amb l'esperança que el tupper ens serveixi també -encara que metafòricament- per conservar la feina.

Visiteu Ventanas Verdes per poder veure les receptes que les meves amigues aporten per tal de fer del tupper un àpat plenament saludable.



10 comentaris:

  1. Estupenda, como siempre :)
    Besos!!!

    ResponElimina
  2. jajajajajaja! quin tupper més divertit! I jo n'estaria feliç de destapar-lo! Moltes gràcies, guapa!

    ResponElimina
  3. Això del bento és un invent genial, hi ha tantes possibilitats!! Qui ho havia de dir que en faries un d'arròs a la cubana. Quina preciositat! I els coberts, què me'n dius, dels coberts? si són una cucada!! Jo en vull uns!!! no, no, dos o tres, com a mínim!! Molt bona pensada. Ara miraré les ventanas verdes. Muaks!

    ResponElimina
  4. Fantàstic! Quan es fa amb tantd'amor que difícil és menjar-s'ho sense tenir la sensació de fer malbé una obra d'art, però!, que n'és de bona l'arròs a la cubana...

    ResponElimina
  5. Fantàstic! Quan es fa amb tant d'amor que difícil es fa menjar-s'ho sense tenir la sensació de fer malbé una obra d'art, però!, que n'és de bona l'arròs a la cubana...

    ResponElimina
  6. Com sempre....fantàstica!!!! Els teus tuppers segur que cada dia estan plens de plats deliciosos......
    Petonets, Glòria!!!
    Olga

    ResponElimina
  7. Deixa l'arròs a la cubana a banda i a obrir els tupers amb il·lusió i alegria a veure que ens porten de nou!!! Llegeixis dia enlloc de tuper :-)

    PTNTS optimistes i encoratjadors de l'altra Glòria

    ResponElimina
  8. Ja saps que em va encantar, i ben bo que ha de ser!

    una abraçada i fins aviat guapi!!

    ResponElimina
  9. Mai hagués imaginat un bento d'arrós a la cubana!!! Però m'encanta la idea!!! Les fotos genials!!! Ptns guapa

    ResponElimina
  10. Nunca he preparado un bento ni menos he comido arroz a la cubana, por que se me hacía que eran con frijoles negros?.
    Se ve super rico y los cubiertos me encantaron!
    Besos Gloria!

    ResponElimina

Moltes gràcies per la vostra visita a Gourmenderies,
Mglòria