Snack de Carbassa a la Barbacoa {NatuChips}






Quant els de Grefusa es vàren posar en contacte per tal que tastès aquests nous aperitius i si volia en fés alguna recepta, el dilema va arribar amb l'snack barbacoa.
Jo sóc més de gustos mediterranis, i tot i que per exemple no trobo rés millor que el peix a la brassa i l'escalivada, aquest gust de fumat no és el meu fort.
Així que rumiant que podria fer, vaig recordar-me que al rebost encara em quedava una carbassa ecològica i que podria preparar un aperitiu de cap de setmana diferent.








Ingredients:
  • Mitja carbassa ecològica
  • 1 bossa d'Snatts's NatuChips Barbacoa
  • Julivert verd ecològic
  • Oli extra verge
  • Sal marina

Elaboració:
  1. Netejar la pell de la carbassa, eixugar i posar una minuts al microondes a màxima potència. Aquest procès facilita enormement el poder-la pelar. Truc après de la meva amiga Paula de Bon Tiberi.
  2. Pelar la carbassa.
  3. Encendre el forn a 180º i folrar la safata de forn amb paper vegetal.
  4. Tallar a daus la carbassa i escampar-la per damunt la safata. Salar i regar amb un raig d'oli extra verge.
  5. Coure uns 20 minuts o fins que veiem que les puntes de la carbassa enrosseixen.
  6. Retirar del forn i deixar refredar abans de montar snack. 
Servir: Damunt cada snack de NatuChip posar-hi una culleradeta de carbassa i decorar amb una fulla fresca de julivert.





Us deixo doncs amb unes quantes imatges més d'aquest aperitiu senzill que acabat per agradar-me molt!






Avui hi havia moltes fotografies per editar (perque feia mooolts dies que no em posava a cuinar i fotografiar pel blog i em vaig animar una mica massa... i moltes altres que he desestimat editar per no fer-me cansina...) i per no aburrir-me he decidit provar d'editar utilitzant diferents filtres i jugar una mica. 
Ja em direu què us sembla!



















Molt bon cap de setmana!!!



9 comentaris:

  1. Glòria, totes les fotos són molt maques, però els filtres de les dues primeres m'agraden molt, sobretot la segona, sembla una paret de guix.
    Noia, jo no ho entenc, encara que no em treu pas el son, però, com ho fan les empreses per seleccionar blocs? que us apunteu a algun lloc? ho pregunto però ningú mai em respon, sembla el secret més ben guardat!!! No he provat aquests snacks, de fet em sembla que no els he vist ni al super, encara que no sóc gaire de comprar-ne, a no ser que tinguem previst algun picnic, a casa no en tinc costum. I la carbassa m'agrada molt, de fet ahir a mercat en vaig comprar una, unes que són més rodones, taronges i arrugades de pell. Són molt més buides de dins però molt més dolces, i és que són tan boniques? A veure si demà em sento inspirada i en faig amb ella algun plat un xic diferent per publicar al blog, m'hi has animat, perquè avui he provat de fer tortillas de maiz, per que són per menjar fajitas, les vaig veure al bloc Rústica i em van enamorar, però no m'han sortit bé, un desastre total. Tinc pendent parlar amb ella a veure què ha pogut passat. Llavors passa que malgrat la feinada si surt bé en surts reconfortat, però si surt malament... sort que en tenia una bossa comprada al super per substituir, jeje.
    Bé, la idea de la carbassa i els snacks és molt bona, m'agrada!!!
    Jo avui en fotografia no he sigut gaire productiva, he sortit a caminar però tot i que portava la càmera no he trobat el que volia, les bales de palla ja estaven totes apilonades, he arribat uns dies tard, i tampoc feia un dia gaire bonic, molt núvol. Res, que he tornat amb la càmera buida.
    Una forta abraçada, i avui això enlloc d'un comentari sembla un mail! ;) Adeu!

    ResponElimina
  2. Mmmm...m'encanta la carabassa i aquests aperitius em semblen molt originals! Les fotos fantàstiques (a mi no m'avorreixen, jeje), veig que t'has animat amb textures tb! Molt maques i lluminoses :D

    ResponElimina
  3. Doncs per mi ja pots penjar les fotos que bulguis MGlòria, que sempre és un plaer veure imatges boniques i tan creatives. M'anoto el truc de com pelar la carbassa, que és un feina molt feixuga. La qüestió dels snacks no és el meu fort, no hi tinc tirada als productes envasats, però aquests aperitius fan patxoca. Una carbassa ben aprofitada. Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  4. Me parece un aperitivo muy chulo!!! y me encanta ver que te has animado a coger la cámara y a jugar con las fotos :)
    Un abrazo graaaaaaaaaaaaaaaaaaande ¡Muak!!!!

    ResponElimina
  5. Mira això dels snacks no ho sé, però fent fotos ets una artista! Petonets.

    ResponElimina
  6. MGlòria, doncs em sembla fantàstic!! M'agraden molt totes!! Només has de mirar enrera i veure tot el que has millorat!! Felicitats!!
    A mi també em van escriure els de Grefusa, però com no em diuen res aquest tipus de snacks vaig declinar l'oferiment. :p
    La teva proposta m'agrada! Tot i que crec que només em cruspiria la carbassa. ;)
    Petons

    ResponElimina
  7. T'he de dir que les teves fotografies sempre m'han fascinat i com més temps passa més em fascinen. M'agraden en extrem les composicions que fas i els colors amb els que jugues.Els filtres, tot i que no hi entenc, fan les teves fotos molt màgiques.
    Com sempre, entrar al teu blog és una delícia, com l'aperitiu que n'has fet !!
    1 petó

    ResponElimina
  8. Què he de dir jo de les teves fotos si cada vegada que les miro em quedo sense paraules.....
    Em fas xalar moltíssim amb elles!!! I a la vegada sento una mica d'envejeta......jejejeje...
    Has degut deixar als de Grefusa bocabadats......
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  9. Una mossegada deliciosa!!!
    Bon estiu bonica.

    ResponElimina

Moltes gràcies per la vostra visita a Gourmenderies,
Mglòria