Cóc d'espècies amb Poma {i tornar a sintonitzar}




Diuen que els dolços són per endolcir la vida.
Però a vegades, no són suficients.






No són suficients quant t'adones que un dels teus actes, paraules o actituds es poden mal interpretar i ferir algú.







I el que voldries es recuperar la bona sintonia.









Per veure la recepta en català, pulsa aquí.
Para ver la receta en español, pulsa aquí.





Saber disculpar-se és el més encertat.


6 comentaris:

  1. No necessitem recuperar la sintonia perquè no l'hem perdut. Actes, paraules, actituds: molts cops són interpretats malament i ara no és la qüestió. Si convé em faré l'ofesa per a guanyar-me aquest pastís especiat que m'ha fet recordar la meva mare. Li encantava posar espècies als pastissos. Un feliç 2013 Glòria!
    Nani

    ResponElimina
  2. Mi niña no hay nada que dure cien años!! Espero que esté bien reina!! No me gusta leerte tan triste y seguro que pasa y si no pasa no merecía la pena!! Me llevo un pedazo de tu bizcocho y me lo tomo a tu salud para que vuelvas a sonreír!!!
    Un abrazo muy grande, te quiero mucho!!!

    ResponElimina
  3. Per experiencia et dic que saber demanar perdo es una gran virtut, sigui quina sigui la causa.... El coc es espectacular de bo. Un peto i bona entrada al 2013!

    ResponElimina
  4. Glòria, et dic igual que la Teresa, em sap greu que estiguis trista, i si ho has d'estar estiga-ho per tot allò que realment valgui la pena, la resta no val la pena. Jo no he sigut massa bona amiga, o potser als ulls d'ells, fugen, però el meu cor estima, acull, però potser la diferent manera d'entendre el món, les persones, fan que les coses es mal interpretin o no s'entenguin igual per igual.
    Sigui el que sigui no et culpis, no demanis perdó per un mal entès, perquè potser són els altres que no et saben entendre.
    Ànims, guapa, i molta força per aquest proper 2013!

    ResponElimina
  5. ¿Cerrando capítulos con el año? seguro que el 2013 abrirá nuevos, más hermosos, se acaba un ciclo y comienza otro, empieza a disfrutarlo desde el momento 0.
    Feliz noche ♥

    ResponElimina
  6. Uyyyy, Glòria, seguro que no es nada y que todo se soluciona. Por lo poco que te conozco, no te veo como una persona conflictiva, sino, al revés... amable, cariñosa, dulce... como tus dulcitos!
    Muchos besos guapa y feliz 2013

    ResponElimina

Moltes gràcies per la vostra visita a Gourmenderies,
Mglòria