Llimonada de Plàtan {Ventanas Verdes}















Després de deixar passar l'estiu comprès com a  període de descans estival, Ventanas Verdes torna per aportar cada un dels seus membres una recepta per participar en la proposta "Revolución en mi cocina, actua por una buena vida para todos".












Avui us porto una recepta molt i molt senzilla. És tan simple com afegir platans a una llimonada cassolana. És d'aquelles receptes ràpides de fer i que incorporen un petit canvi a una recepta cassolana fent-lo diferent i a la vegada divertit a l'hora d'endevinar els ingredients.















I tot i que l'estiu sembla que ja ens vulgui dir adéu, em resisteixo abandonar el meu racó preferit de l'estiu, el qual sembla que mai me'n canso d'estar-hi, i que malgrat arribi el vent un dia d'aquests de tardor, segurament alguna hora al llarg de la setmana trobaré per estudiar-hi, treure a passejar la meva conilleta o fer una mica de labors.





















   
En les dues imatges inferiors us deixo les receptes escrites en català i en español. Amb dues receptes estan elaborades de manera tradicional i amb la thermomix.












Al llarg d'aquesta setmana he rebut novetats sobre la data d'un exàmen de convocatòria extraordinaria, amb la qual cosa m'he hagut de posar al dia dels apunts i llibres atrassats en l'estudi, per la qual cosa possiblement durant els pròxims mesos em vegi forçada a espaiar encara molt més les meves publacions per fer front a les obligacions que se'm presenten.














Em despedeixo avui de vosaltres desitjant-vos una bona tardor.





Ara et recomano que passis a visitar les propostes de les meves altres companyes, que al llarg del dia aniré actualitzant:
- Natural de la Tierra: Banana bread
- Flor de Calabacín: Magdalenas de plátano, moras y salvado de trigo
- Targeta de Embarque: Empanadillas de almendras y frutas del bosque
- En Guete: Sopa fría de zanahoria y piña
- Luisa: Tostas de gorgonzola con rodajas de plátano




25 comentaris:

  1. Pero mi niña, que fotos, esa silla, esas botellas, ese rincón me vuelve loca!!! Que maravilla de fotos!!!
    Nunca la he probado con plátano, debe estar bien rica!!
    A estudiar mucho guapa!!
    No me he olvidado!!
    Besotes!!!

    ResponElimina
  2. Ma. Gloria, unes fotos precioses. Les llimonades són tant flexibles, qualsevol fruita hi va bé. La meva rpeferida és amb maduixes, però aquesta ha de ser molt bona també. Petons!

    ResponElimina
  3. Ohhhhhh M.Glòria que bona!!!!!!!!!!! i les fotos maquíssimes, com m'agrada venir a veure't ;-)
    Petonets i bon cap de setmana

    ResponElimina
  4. Hola preciosa, tengo pendiente enviarte un mail con cambios que creo te van a gustar. Esta limonada es una delicia y por lo que yo se estupenda para un día después de mucho ejercicio, aunque sin abusar ;) Tienes que contarme eso de los exámenes. Un besote preciosa, feliz fin de semana

    ResponElimina
  5. Que botellas tan monas ¿has hecho tu las etiquetas? a mi me gusta poner plátano en los batidos para no tener que añadir azúcar pero en la limonada no lo he probado, habrá que probarlo ¿verdad?
    Feliz fin de semana ♥

    ResponElimina
  6. Muchísimas gracias por tu donación. Tienes un blog precioso, no lo conocía así que doble gusto que me llevo:-)

    Un beso y de nuevo mil gracias,

    ResponElimina
  7. Tus fotografías son una maravilla, me han encantado! la limonada debe estar bien rica, así que la anoto ;) un beso

    ResponElimina
  8. a receta estupenda. Las botellas una monada. Las etiquetas me encantan. LAs fotos una pasada. QUe más se puede pedir?

    ResponElimina
  9. Tot, tot, tot una passada!!! s´ha de probar auquesta maravella:) Petonets

    ResponElimina
  10. Gloria, totalmente enamorada de tu reportaje. Así me has dejado. ¡Qué bonito! Me gusta muchísimo. He tenido que volver atrás para leerlo porque no era capaz de dejar el cursor para ver todas tus fotos. BeSitos.

    ResponElimina
  11. Mgloria fantastica aportacion y rico esta limonada de platano y las fotos sublimes¡¡
    bon cap de setmana
    peto

    ResponElimina
  12. Como me gusta pasarme por tu cocina... ¡eres una artista!, tus recetas y tus posts, son fantásticas, esta bebida es una delicia. Me encanta como editas tus entradas, las fotos son preciosas. Cuéntame una cosa: las etiquetas de las botellas las has hecho tu?. Un besote,

    www.cocinaamiga.com

    ResponElimina
  13. esas botellas son preciosas, ¿las has decorado tú?
    Muy buena idea lo de ponerle plátano, así no hay que añadirle azúcar. Suerte con ese examen, seguro que te sale genial!!!

    ResponElimina
  14. Glòria, et passes molt amb aqueste fotos. Quina enveja!
    Una molt bona barreja.
    Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina
  15. T'esperarem!!!!!!!!!!!!!!
    Una llimonada espectacular!
    Una forta abraçada!

    ResponElimina
  16. T'esperarem!!!!!!!!!!!!!!
    Una llimonada espectacular!
    Una forta abraçada!

    ResponElimina
  17. Guau!! Acabo de descubrir tu blog gracias a tus compañeras de Ventanas Verdes, me ha encantado tu limonada, mira que es fácil, pero jamás se me hubiera ocurrido hacerla con plátanos. Las fotos son geniales, y las botellitas super monísimas. Muchos besos y felicidades!!

    ResponElimina
  18. Enhorabona pel teu blog !!.
    He preparat la coca de forner amb la teva recepte i ha quedat genial!! un exit.
    Gracies.
    Chus
    .http://bonissim.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  19. Unes fotos precioses!!! Molt original aquesta llimonada amb el toc del plàtan, ho provarem...
    Petons

    ResponElimina
  20. La receta buenísima, pero esas fotos y ese atrezzo son una maravilla, me encantan!!!

    ResponElimina
  21. La limonada maravillosa y las fotos con esa puesta en escena me han parecido divinas.

    Besitos.

    ResponElimina
  22. Fantàstica recepta refrescant i unes fotografías ideals!

    ResponElimina
  23. Mglòria, quina recepta més deliciosa i ja no et dic res de l'atrezzo per les fotos, fas unes posades en escena fantàstiques i les fotos et queden cada dia més genials !!
    Bona tardor i disfruta força del teu raconet tan encantador ...
    1 petó bonica

    ResponElimina
  24. Que cosa màs hermosa y la receta super refrescante!, te mando un abrazo querida amiga, una delicia ver estas fotos tan lindas.
    Bss.

    ResponElimina

Moltes gràcies per la vostra visita a Gourmenderies,
Mglòria