Us preguntareu què fa en aquest blog una recepta salada?
És molt senzill. Des que vaig començar a treballar el concepte gormanderia, m’he donat compte que hi ha moltes gormanderies: n’hi ha de dolces, de saladades, i que fins hi tot n’hi que no tenen unes connotacions pròpiament gastronòmiques. Tot el que m’agrada s’ha convertit en una gourmenderia!
Aquesta torreta de flors, fetes amb pernil salat, és un regal per una de les meves millors amigues. Ahir va ser mare, i després de 9 mesos de no menjar pernil per recomanació sanitaria, es merexia un ram ben especial: fet amb pernil!
És una idea que podeu incorporar perfectament en un bufet, i per això us volia explicar com fer-lo.
Ingredients:
- un paquet de pernil de bona qualitat
Materials:
- Bastonets de fer pintxos
- espuma de floristeria
- tisores
- una torreta
- guants
- fulles verdes
Elaboració:
1. Ratallar la espuma de la mida de la torreta.
2. Introduir la espuma a dins la torreta.
3. Omplir l’espuma de les fulles verdes.
4. Rentar-se les mans i posar-se uns guants.
5. Doblegar 1cm de la part superior del pernil en sentit longitudinal cap a l’exterior.
6. En rollar la part inferior, deixant sense apretar la part superior.
7. Punxar la part inferior del pernil amb un bastonet de pintxo de manera que quedi el pernil fitxat.
8. Clavar els pinxos a l’espuma.
Desitjo que us hagi agradat!
M’encantarà llegir els vostres comentaris!
Doncs si que hi han gourmenderies salades i aquesta n'es un exemple. Quin goig que an aquestes flors! Llàstima hi tot em faria menjar-les :)
ResponEliminaPetons!
Un detall molt bonic per la teva amiga. Felicitats a tots pel naixement.
ResponEliminaPetons
Quin regal tan bonic!!!!
ResponEliminaSemblen realment roses de veritat!!! Tant que molt em temo que les visites li faran una bona repassada i la teva amiga es quedarà sense tastar-les!
Petons
Qué cosita más curiosa!!!!! Me ha parecido una preciosidad y debe ser una maravilla para presentar como aperitivo...
ResponEliminaUn besoteeeeeeeee
bueno es todo una preciosidad, me ha encantado. Y las fotos preciosas Gloria. Bss
ResponEliminaQue maravilla!, realmente precioso, me lo imagino para un evento importante, es para quedar con la boca abierta.
ResponEliminaUn beso.
La teva amiga deu estar flipant oi? Quina pena però menjar-se aquesta preciositat. Una idea genial! Petons
ResponEliminaAquests detalls m´encanten i el posaré en practica segur!!!Muaks
ResponEliminalo veo y flipo,me encanta estas rosas de jamón
ResponEliminabuena semana
Que detalle tan original! Seguro que estaba muy contenta!
ResponEliminaAquest ram és una autèntica gourmenderia!! Què original!! M'ho apunto per a un dia que tengui convidats. Segur que fliparan!!
ResponEliminaPetons guapa!!
Qué monada! Me encantan!
ResponEliminaM'han encantat les teves roses!!!!!!!! aviat les faré.
ResponEliminaPetonets
Normalmente es lo primero que quieren comer todas las embarazadas cuando dan a luz, y yo que no lo como resulta que no me lo prohibieron, era la envidia de todas las compis de preparación al parto, claro que no me comprendian jajaja
ResponEliminaPrecisa presentación, seguro que la encantó.
Un besote
Glòria! Quina passada aquestes roses de pernil! Són fantàstiques! Estas feta una crack! Es podrien fer amb palitos de pa i formatge? Un petò guapa!
ResponElimina