M’han sortit 16 pastissets en forma de Sol.
Aquesta recepta esta inspirada en la recepta que va publicar fa uns mesos la Margarida del blog El món de la cuina, i que podeu veure clicant aqui.
Aquesta recepta esta inspirada en la recepta que va publicar fa uns mesos la Margarida del blog El món de la cuina, i que podeu veure clicant aqui.
COMPOTA DE POMA
Ingredients:
- 5 pomes
- 1 rajolí de suc de llimona
- 200 grams de sucre
- 150 grams d’aigua
- 100 grams de vi negre
- 1 branca de canyella
- 1 tros de pell de llimona
Elaboració:
1. Pelar i treure el cor a les pomes, partir-les a quarts i ruixar amb el suc de llimona.
2. Posar tots els ingredients al vas i programar 15 minuts, 100º, gir a l’esquerre i velocitat cullera.
3. Deixar escòrrer tot el suc mentre esperem a que es refredi la compota.
MASSA DEL PASTISSET
Ingredients:
- 100 grams de sucre glacé
- la pell d’una llimona
- 500 grams de farina
- 60 grams de vi moscatell
- 250 grams d’oli de girasol
- 1 ou
- 1 pessic de sal
Elaboració:
1. Posar el sucre i la pell de llimona al vas i pulveritzar: 20 segons a velocitat progressiva 5-7.
2. Afegir la resta dels ingredientes i amasar: 20 segons a velocitat 6. Retirar la massa embolicar-la amb film i deixar reposar a la nevera un mínim de 15 minuts.
3. Prescalfar el forn a 200º.
4. Estirar la massa entre 2 papers de forn a 3mm alçada.
5. Amb un got de boca ample d’uns 10 cm de diàmetre tallar la massa. Retirar l’excés. Farcir de la compota, i al damunt posar-hi una altra rodanxa de massa. Sellar les vores amb l’ajut d’una forquilla.
6. Passar a una safata de forn i coure uns 15 minuts estant a l’aguait de que no se’ns cremi!
7. Treure del forn, espolvorejar sucre convenional pel damunt i un cop fred guardar en un recipient hermètic.
Simplement delicioses!!!
I per acabar unes quantes fotografies més:
Espero que us hagi agradat!
Estos pastelitos de manzana son perfectos para merendar!!
ResponEliminaBesitos!!
Són OVNIS??? Juas, juas, juas. Que bons Glòria i les roses divines!!! jo avui amb l'Èric hem fet tartaletes de pomes també, tinc ganes de veuret suposo que demà.
ResponEliminam'encanten les fotos.
Una abraçada ben forta.
Tienen una pinta estupenda. pensaba que era masa frita, mejor que se cuezan al horno, voy a probar ese relleno de manzana..
ResponEliminaBesos guapa.
Que masa deliciosa Gloria. y con manzana... para mí inmejorable. Muak
ResponEliminaSe me está haciendo la boca caramelo! jajaja
ResponEliminaQué pinta tan deliciosa, y que fotos tan maravillosas.
Un besote
ja és la tercera recepta de tartes de poma que veig avui i m'esteu donant una enveja!
ResponEliminaM'agraden molt con t'han quedat aquests ovnis com han dit més amunt ;)
petonets
te ha quedado delicioso. y las fotos se notan el cambio. Cada dia mejor. Bss guapa.
ResponEliminaGlòria has tornat amb ganes eh! quant als pastissets t´han quedat moníssims.Per mi amb una mica massa de licor..entre el vi negre i els moscatell...i quant a les fotos veig que has aprofitat el curs de fotografia...;-D
ResponEliminaholaaaaaaa! quina ilu veure una entrada teva!!! que ens tens una miqueta abandonats!!! Unes postres fantàstiques!!! crec que hi ha un concurs que has de presentar receptes amb pomes... les podries presentar!!! petonets guapa
ResponEliminaQuins pastissets més bons!!! Les fotos fantàstiques!!! En sé d'una que prest a part de pastissera professional podrà ser fotògrafa professional!!
ResponEliminaJo també volia fer alguna recepta amb pomes per al repte de Velocidad Cuchara, però el dia té les hores que té i no he tengut temps!! ;) Un petó, guapa!!
Hola!
ResponEliminaPer mi molta feina.. però val la pena segur. M'agradaria molt tastar-los. Unes fotos precioses, dignes d'admiració!! Petons
Ei! Que aquestes fotografies són d'abans de començar el curs de fotografia.. les que faig ara.. són una mica diferents però em falta molt per aprendre! i millor així cada dia és un repte!
ResponEliminaCristina: tu tasta'ls, veurás que el gust dels licors ni els trobaràs! Sinó que donen un toc suau a "no sé què és però m'agrada".
Us he d'avisar que la massa és molt fràgil un cop cuits!
Moltes gràcies a tots per la vostra visita, i continuo fora d'órbita encara que hagi presentat aquests óvnis. Però tornaré!
Un petó ben gros per cada un dels que em visiteu i una abraçada afegida pels que em deixeu un comentari.
Mglòria
Ei, gràcies, guapíssima per dir que sóc la font de la teva inspiració!!!! Però em penso que tu no necessites inspirar-te en els altres per fer coses bones!
ResponEliminaCrec que aquesta recepta teva és fantàstica! Boníssima i molt ben presentada! Aquesta compota amb vi l'he de provar!!! I aquests pastissets amb forma rodona són ben originals!
En veure que feies el farciment de poma em pensava que el volies presentar al Reto de Velocidad Cuchara, però veig que no ho has fet perquè no ho dius. No sé si encara ets a temps de fer-ho. T'ho dic perquè els regals eren molt interessants...
Els rams de flors dels quadres els has brodat tu o són de compra? Perquè són maquíssims!!!
Sempre saps com presentar bé els teus plats, amb una excel·lent escenografia, i penso que això és un art al que no arribem tots.
Bé, que tinguis molt bona setmana!
Petons
Margarida!
ResponEliminaNo em vulguis negar que tu no siguis font d'inspiració!!! El teu blog i molts altres (la llista és llarga) feu un treball excel·lent que crea precendent en molts altres blogs, com el meu.
Els quadres els vaig brodar jo.. no et puc amagar rés, oi? Ja-ja-ja!!!
Una forta abraçada, Margarida!
He estat molt desconectada aquestes últimes setmanes.. estic estudiant, treballant, fent de mestressa de casa.. i suposo que perdent el temps de no sé ben bé quina manera, perque el temps se m'escola per les mans com si vulgues atrapar aigua. Així que no sabia rés sobre el concurs, i en vista de tots els comentaris m'he decidit a presentar la recepta! Moltes gràcies!
A més a més de tenir uns blogs inspiradors també sou una valuosa font d'informació!
Rosa: perdona por no haberme dado cuenta del reto antes...!!!
Ostres, aquests pastissets han d'estar de vici! I les fotos t'ha quedat precioses.
ResponEliminaSi que semblen pastissos del de abans!!! M´agrada la foto en blanc i negra i els pastissos també!!!
ResponEliminaMmmm...que buena pinta con ese azúcar por encima! Me encanta!
ResponEliminaQue bons aquests pastissets!!! Ja me guardat al recepta....uhmmm....
ResponEliminaQué delicados pastelitos y tan lindos con esas fotos y esa campana es divina!
ResponEliminaMe gusta mucho la receta para guardar y sacar en un día especial!
Me encantan losmpostres con manzana.Tienen una pinta deliciosa
ResponEliminaHan de quedar uns pastissets boníssims, ideals per a un berenar especial...
ResponEliminaQuins pastissets mes bons!!!Quina presentació!!!Y les fotos són espectaculars!!!
ResponEliminaUne pâtisserie magnifique! J'en mangerais bien avec un bon thé ou café.
ResponEliminaBises,
Rosa
Oh, quina delícia!! Per berenar o per postres, genials!
ResponEliminaPetons!
Quina monada de pastissets, així tan ben posats semblen part del decorat!!
ResponEliminaQuina delícia!! :)
Què xula la foto antiga, amb el decorat li escau molt!
Molts petonets bonica!!
Noies! quina alegria llegir tots els vostres comentaris!
ResponEliminaFa moltes setmanes que vaig fer aquesta recepta, i el record que me'n queda... és que EREN DELICIOSOS!!!
Us animo que els proveu de fer i ja em direu!
Una abraçada per tots,
Mglòria
Todavía no he desayunado y me presentas esta delicia, me encanta. Y la campana de cristal todo un capricho.
ResponEliminaUn beso
Gloria! t'han quedat uns pastissets deliciosos!! tenen una pinta fabulosa!! ara mateix em venen molt de gust!! ;)
ResponEliminaAquest pedestal amb campana m'encanta!!!!!
Molts petonetsss
Avui t´he descobert i ja m´he fet seguidora. Felicitats!!!, tens una pàgina meravellosa. I els pastissets, fantàstics, els faré el cap de setmana vinent.Gràcies per la teva dedicació.
ResponEliminaLa entrada de hoy me encanta todita entera. Qué genialidad de dulce, además es precioso.
ResponEliminaQué manos tienes para la cocina y para la fotografía.
Besos.
Mgloria!
ResponEliminaFelicitats per tot. Recepta, fotos, presentació y atrezzo....Un 10!
UN petonás molt gros!
Doncs sí que ens ha agradat. I MOLT!! :DD
ResponEliminaAquest tipus de postres m'encanta perque són humits, dolços i 'sucosos'. Uau.
Quins pastissets mes originals! I aquest farcit ha d´estar bonissim! Jo m´els menjaria per esmorzar, per començar b el dia!
ResponEliminaAnna
Glòria! Quina monada! I estan súper ben presentats, ets molt detallista, com es nota! Ja mel's estic menjant amb la vista. Felicitats guapa! Un petò.
ResponEliminaSou molts els que anomeneu la campana de vidre. Us explico la història: tots sabeu que tinc una àvia que és el pastisset més dolç, la meva gourmenderies predilecte, doncs un dia vam anar juntes a passejar per Cambrils i vam entrar en una botiga de decoració plena de detalls preciosos, i la meva àvia em va obsequiar amb aquesta campana. Quant recordi el nom de la botiga tornaré a deixar un comentari.
ResponEliminaElena: benvinguda al blog, agraeixo molt les teves paraules, i que t'hagis decidit a deixar un comentari.
Marta: crec que hem sigut les úniques en fer un blog i novament m'encanta compartir aquesta afició amb tu.
Que tingueu TOTS molt bon cap de setmana!
Ostres!!!! aquests Sols no els havia vist encara, m'has fet recordar els pastissets de Vinarós, encara que el farcit és diferent, però m'han vingut al cap.
ResponEliminaUna recepta fantàstica i una campana preciosa, felicitats per l'avia que tens, gaudeix molt d'ella, per que sembla que ella ja ho fa amb els teus dolços.
Petonets i bon cap de setmana
quins pastissets mes rebons, quines fotos mes rexules, noia ets una artista!!!! felicitats
ResponEliminaHola Mglòria en cuanto he entrado en tu blog me he acordado rápidamente de ti. Vine a tu blog por un comentario que pusiste en el blog de Su y como he comprobado en la receta de dulce de leche, te dejé un comentario pero no pude hacerme seguidora tuya y por eso te había perdido la pista. Como te dije me encanta tu blog y lo que más me gustó en su momento fue el cariño que transmites al hablar de tu abuela. Disfruta de de ella todo lo que puedas ¡son irremplazables!. Me encantan tus recetas y ya me he hecho seguidora para no perderte la pista. Por cierto por lo que he observado creo que blog va enlazando aleatoriamente. Un beso
ResponEliminaQue lindos!, se ven pasteles deliciosos y la masa al horno nada mejor.
ResponEliminaPreciosas fotos!
Besos