Com sabeu cada any a Ventanas Verdes preparem un menú saludable.
Perquè cel·lebrar no està renyit amb poder gaudir de la vetllada amb plats que per la seva composició més natural fa que ens atipem amb més lleugeresa digestiva, allargar igualment la sobretaula, perquè el que realment important d'aquests dies és estar al costat de les persones que estimes.
Per això aquests dies jo estaré al costat de la meva família, però també al costat dels meus amics, que esdevenen també família meva. Pocs, però molt units per una força que ens empeny a compartir el millor de les nostres virtuds: estimar.
I per això, amb tot el meu amor he trencat les nous, avellanes i festucs, i he cuinat en un plis-plas aquest aperitiu per anar obrint la gana mentre no arriben la resta de plats.
Ingredients:
- oli Oleum Flumen
- flor de sal
- farigola seca
- romaní fresc
- pebre vermell picant
- nous
- avellanes
- festucs
Elaboració:
- En una paella o wok posar els fruits secs sense closca junt amb un rajolí d'oli.
- Remanar sense parar fins que els fruits secs comencin agafar color.
- Afegir aleshores la sal, herbes i pebre. Seguir remanant fins que tota la casa s'impregni de la seva bona olor.
És tant fàcil i senzill com menjar-s'ho.
Recordeu passar per les altres Ventanas Verdes per tal de poder fer la resta de menú.
En un plis-plas t'has marcat un aperitiu d'aquells que enganxen!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Si senyor!!!!!! Fàcil i ràpid, que aquest dias es lo que fa falta. Entre mig del mengars complicats!!! I amb l'amor que o preparas i transmets a través de las fotografías......ja esta tot dit!!!!
ResponEliminaPetonsssss a milions
Tienes toda la razon y el mejor regalo que podemos hacer es querernos y compartir estas fiestas con la familia y amigos.Y con este amor que has puesto te ha salido este apreritivo plis-plas de categoria¡¡
ResponEliminapetons
mmmmm con lo que me gustan los frutos secos! seguro lo haré. un beso
ResponEliminaQue feliz me ha hecho que hayas participado ¡que te echo de menos!!!
ResponEliminaUn besazo y felices fiestas!!!
Me los como todos hoy mismo!
ResponEliminaSe ven deliciosos, feliz Navidad!
Anita
Si està fet amb amor, qualsevol plat esdevé menjar diví!!!! I presentat d'aquesta manera tan maca, encara més!!!! Tens un do especial per fer fotos, i tant que sí!!!
ResponEliminaPetons
Com anem Glòria, fa molt temps que no ens veiem i em sembla que tant tu com jo estem poc presents pel blog...hi ha tantes coses. Però com sempre m'encanta la teva entrada, te un aire nòrdic preciós. I com sempre saníssim.
ResponEliminaBé, per si no tornem a contactar et desitjo ja molt bon Nadal, i com no, un bon any.
Petons.