Arriba una nova edició de la Cuquin Magazine.
Com veieu en la portada, la xocolata n'és la protagonista.
¿Us sembla irresistible?
Doncs espereu a veure el renovat disseny de maquetació i edició, i les temptadores receptes!
Les meves receptes: la famosa Black Forest i unes trufes especiades.
Desitjo que passeu una bona estona fullejant-la.
Bon estiu!
Ja us he llegit a primera hora, Glòria!! Quina xulada de revista que feu. Felicitats!
ResponEliminaSempre és un gust poder fullejar la vostra revista. M'agradat la nova imatge, més minimalista podriem dir... Com sempre unes imatges precioses i unes receptes per llepar-se els dits, MGlòria. Que llaminera que és la xocolata... Petons.
ResponEliminame encanta la revista y vuestras recetas y tu aportacion es realmente pura tentación¡¡
ResponEliminaBon estiu
Peto
Quina temptació, Glòria!!! Aquest passat diumenge vaig fer un pastís de xocolata, però no el vaig tastar, perquè era per regalar en un dinar que va anar en Guillem, el meu fill petit. O sigui entre el pastís del diumenge, vist i no vist, i el teu, crec que no em podré resistir a fer-ne un aviat. Moltes gràcies, t'ha quedat molt bonic! i les trufes perfectes, m'agraden!
ResponEliminaBona setmana, bonica!
Cireres i xocolata dues de les coses quee més m'agrades, realment qui s'hi pot resistir?!!!
ResponEliminaFantàtica com sempre. Felicitats!!
ResponEliminaPetons,
Felicitats pel nou núm. de la revista!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Preciosissimaaa!!
ResponEliminaMltes gràcies per passar-te pel meu blog!
Espero que puguis recuperar una miqueta d'aquest temps que tan important és i puguis tornar a fer les cosetes que tan t'agraden. En qualsevol cas, estas fent coses genials amb el Cuquin magazine. Enhorabona bonica, seguiu així!!
Molts petonets i una abraçada enorme!
Hola Gloria!
ResponEliminaGracias por tu visita y tu bonito comentario!
Me encantó el taller, pasé un día genial con todas vosotras.
La tarta es fantástica, ya la había visto en Cuquin!
besos
Letizia