Aquesta recepta havia quedat en l'oblit...
La vagi fer l'any passat a casa, a final de l'estiu quan les figues tardanes són tan dolces i bones.
No us deixeu enganyar pels ingredientes: les figues i la mel, que sovint no agraden.
Pulsa aqui per guardar la recepta en català.
Pulsa aquí para guardar la receta en español.
Feu-la, tasteu-la i ja m'ho direu!
Quina casualitat, jo divendres també tinc un pastís de figues, estic aprofitant al màxim la temporada, m'encanten. M'emporto aquesta recepta, amb l'aspecte que té també la tastarem ;-)
ResponEliminaPetonets
Mmmm, jo aquest any he descobert les fiques i m'han encantat. La teva tarta ha de ser boníssima!!!
ResponEliminaCom m'agrada aquesta barreja,,,,figues i mel!!mmmmm...semblen papallones!!!besitos
ResponEliminaUn pastis molt de temporada que ha de ser delicios! :) ptons
ResponEliminaQuina delícia!!!
ResponEliminaEs que me dejas boquiabierta con las recetas y con las ediciones que haces, ¡qué bonitas te quedan estas hojas!. Un besote,
ResponEliminawww.cocinaamiga.com
muy buena y tentadora a la vista
ResponEliminapeto
La combinación me parece deliciosa, higos, miel y el punto del limón, que bien que la hayas rescatado :)
ResponEliminaMolt bona. A la meua mare la conquistaries amb ella.
ResponEliminaBesets
Bocados Divinos
Quina bona idea, Glòria! Jo no tinc cap problema ni amb la mel ni amb les figues, o sigui que em sembla un pastís fantàstic! I ara, la mel, ens ajuda a prevenir constipats! he he. Petons. Unes fotos molt professionals.
ResponEliminaToda una pintaza que debe de estar de muerte. Me gusta mucho tu receta. Además, los higos así te han quedado chulísimos
ResponEliminaumm nota la seva dolçor! que bona!
ResponEliminapetonets
por diosssss qué buena pinta tiene!!!
ResponEliminame encantan los higos, me encanta su sabor y el olor de las higueras es uno de mis aromas favoritos. Si además le pones ese relleno de buttermilk, limón, miel.... debe ser una locura. Lástima que ya no queden higos por aquí....
¡Qué buena pinta!!! Se me hace la boca agua...
ResponEliminaNo conocía tu blog, pero me está encantando todo lo que veo!!! Me quedo como seguidora y te robo la receta!!! Ojalá me quede tan bien como a ti!
Un beso