tag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post626697736951677310..comments2023-11-22T09:57:32.593+01:00Comments on Gourmenderies: Classic DoughnutsMglòriahttp://www.blogger.com/profile/11084392756405564640noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-8835725457931457372014-05-17T18:55:09.995+02:002014-05-17T18:55:09.995+02:00Hooooooo!!!!! Com m' agradat veura a la teva a...Hooooooo!!!!! Com m' agradat veura a la teva avia traballan......i amb la precosió que ho feia. Quin rato mes maco que m' has fet passa mentres ting al forn el Chiffon !!!!!<br />Petons per a tu, l' avia i els pares!!!!!manuhttps://www.blogger.com/profile/04942944000272695782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-10136442357294750732011-09-24T21:30:34.875+02:002011-09-24T21:30:34.875+02:00Hola MGlòria!conec el teu blog gràcies al rac1, i ...Hola MGlòria!conec el teu blog gràcies al rac1, i he de reconèixer que em fas enveja per les mans que tens per fer aquestes delicies, perque fan una pinta...mmm...He probat de fer el donuts i aquesta nit he fet la massa.He començat malament:he tingut que afegir una mica més de farina(que a més de la de força ja no quedaba i he utilitzat de la normal)perque s´enganxava als dits (uns 20 g).Espero que no em surtin durs per la farina de més...ja t´he explicaré com han queda´t.Petons!Ananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-61976978595823015862011-02-15T23:56:50.494+01:002011-02-15T23:56:50.494+01:00Ara hauria de mirar-ho, però em fa l'efecte qu...Ara hauria de mirar-ho, però em fa l'efecte que la teva recepta és molt més senzilla que la meva, oi que me la deixes endur? :-) la glassa m'ha semblat fantàstica.(i faré cas del que diu la Lara).<br /><br />Els provaré, que a casa agraden moltíssim i ja vindré a dir-te què tal<br /><br />un petó i moltes gràcies.Maduixahttps://www.blogger.com/profile/09225444487046681763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-35882161998225601222011-01-16T23:42:27.504+01:002011-01-16T23:42:27.504+01:00Andaba buscando una receta para hacer donuts y la ...Andaba buscando una receta para hacer donuts y la tuya tiene una pinta buenísima !!!!<br />saludosAnehttps://www.blogger.com/profile/00347236929052363489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-32373224504927057892010-10-17T08:58:45.059+02:002010-10-17T08:58:45.059+02:00LARA FERRONI!!!!
Per qui no la conegueu, ella és l...LARA FERRONI!!!!<br />Per qui no la conegueu, ella és la màxim exponent en tema de donuts als EUA!!!!<br />És tot un honor per mi rebre la resposta en el meu blog d'un comentari deixat al seu blog..., i d'aqui en endavant seguiré el seus consells.<br />Moltes gràcies Lara per la teva ràpida resposta i per venir a visitar-me.Mglòriahttps://www.blogger.com/profile/11084392756405564640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-91428412277601933772010-10-15T23:23:24.372+02:002010-10-15T23:23:24.372+02:00Hi Mglòria,
Great question on the icing... I'...Hi Mglòria,<br /><br />Great question on the icing... I'm answering here & on my blog.<br /><br />As the doughnuts sit, some amount of oil will come to the surface. When that interacts with the glaze, it melts and gets gooey as you describe. I'm sure there are preservatives that chain doughnut shops add to help hold the glaze, but if you are making them at home, the best advise I have for you is to make sure the doughnuts sit on a rack for a little bit before you glaze them to get off as much of the oil as possible, and then eat fast!<br /><br />As for the doughnuts getting hard the next day... most doughnuts will. I've had slightly better luck with ones that use a higher protein flour (I use bread flour). <br /><br />Hope that helps!<br />-LLara Ferronihttp://laraferroni.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-37627429215684813972010-10-07T20:59:59.016+02:002010-10-07T20:59:59.016+02:00Deu del cel!! M'encanten les avies, quina sort...Deu del cel!! M'encanten les avies, quina sort en tens de que puguis cuinar amb ella!, Molts Petons Maria!! Tu i la teva filla heu fet de Glòria, una dona meravellosa, per que es nota quan una personeta ha crescut amb amor. Ahh, els donuts!! aquest cap de setmana els faig amb l'Èric i els penjo al meu blog.purihttps://www.blogger.com/profile/09968720069065768578noreply@blogger.com