tag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post2111179638690587301..comments2023-11-22T09:57:32.593+01:00Comments on Gourmenderies: Com fer pa artesanal {L'Espiga d'Or}Mglòriahttp://www.blogger.com/profile/11084392756405564640noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-91769972569622617402012-12-11T23:28:38.482+01:002012-12-11T23:28:38.482+01:00Oleee! quin reportagte, ja no se que mirar primer ...Oleee! quin reportagte, ja no se que mirar primer les fotos, les explicacions, el pa o el forner! ja ja!!! Quina experiència mes maca...felicitats!Chez Silviahttps://www.blogger.com/profile/14876540624907914940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-47308934046494081432012-12-11T15:39:54.264+01:002012-12-11T15:39:54.264+01:00que entrada más chula. He comprado varias harinas ...que entrada más chula. He comprado varias harinas para ponerme con ello. A ver si tengo un rato. Bss Luisa Morónhttps://www.blogger.com/profile/02218908666909380945noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-71141662538035702432012-12-11T12:00:51.896+01:002012-12-11T12:00:51.896+01:00Molt interessant tot aquest article. Petons.Molt interessant tot aquest article. Petons.http://tintacirera.blogspot.com/https://www.blogger.com/profile/04946272938157962258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-15426528295759125642012-12-11T09:59:17.163+01:002012-12-11T09:59:17.163+01:00Hola!! va ser una experiència enriquidora, em va a...Hola!! va ser una experiència enriquidora, em va agradar molt. <br />Unes fotografies fantàstiques!<br />PetonsMónica Lópezhttps://www.blogger.com/profile/10071611326833246059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-86942100374838826032012-12-11T09:52:37.588+01:002012-12-11T09:52:37.588+01:00Quines fotos, genials!!! Jo aquest noi el seguixo ...Quines fotos, genials!!! Jo aquest noi el seguixo al seu blog del CUINA, i la veritat és que m'agrada!!!<br />Tota una experiència, sort que ens la expliques!<br />PtntsMarta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-35932400722987245432012-12-10T23:35:55.694+01:002012-12-10T23:35:55.694+01:00Quin gran reportatge sobre el pa!!! Genial.......
...Quin gran reportatge sobre el pa!!! Genial.......<br />Petons,<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-76882672604213743022012-12-10T23:35:54.441+01:002012-12-10T23:35:54.441+01:00Quin gran reportatge sobre el pa!!! Genial.......
...Quin gran reportatge sobre el pa!!! Genial.......<br />Petons,<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-28685587516192789032012-12-10T09:49:32.701+01:002012-12-10T09:49:32.701+01:00Quina entrada mes completa, Gloria. Quina enveja q...Quina entrada mes completa, Gloria. Quina enveja q hagis pogut fer aquest taller! Les fotos son fantastiques.<br /><br />Per cert, jo sempre faig pa amb farina normal i puc dir q es veritat, q els pans surten igual de bons.<br /><br />Una abraçadaSoniahttps://www.blogger.com/profile/16683636996071688499noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-42871864170759213852012-12-10T08:35:03.956+01:002012-12-10T08:35:03.956+01:00Fantàstic M.Glòria!!! Quina sort poder gaudir d...Fantàstic M.Glòria!!! Quina sort poder gaudir d'una experiència així! Vas fer una fotos fantàstiques i el pa segur que era boníssim, et va quedar molt bé.<br />Gràcies per compartir-ho, la tindré present!<br />Bona setmana, guapa!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-51898008380741008582012-12-10T08:26:31.608+01:002012-12-10T08:26:31.608+01:00Quin reportatge més interessant, Glòria. Serà qües...Quin reportatge més interessant, Glòria. Serà qüestió de deixar-se caure per Vilanova i la Geltrú. Les fotos són precioses, quina sort saber-ne tant! Gràcies per compartir la teva experiència. Personalment, m'ha encantat! PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-85797803045791737382012-12-10T00:24:15.484+01:002012-12-10T00:24:15.484+01:00quina entrada! jo ja vull menjar aquest pa!!! quin...quina entrada! jo ja vull menjar aquest pa!!! quina pinta!!! i quines fotos! m'encanta! passaria hores mirant el teu bloc! molts petons!Pel Plaer de Cuinarhttps://www.blogger.com/profile/12799061009463775986noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-40467395960618766972012-12-10T00:03:01.451+01:002012-12-10T00:03:01.451+01:00Un post molt interessant Glória.
Com el pa artesa...Un post molt interessant Glória. <br />Com el pa artesanal no n'hi ha i cada dia més costa trobar algun forn de pa on els facin ells.<br />Ptns!!Fórmules Culinàrieshttps://www.blogger.com/profile/18112650731985892332noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-65874326618224737762012-12-09T23:51:41.005+01:002012-12-09T23:51:41.005+01:00Això del pa es tot un mon. Jo només soc una aficio...Això del pa es tot un mon. Jo només soc una aficionada en tot el que toca al pa i les coques i puc dir que es una cosa que "enganxa", un cop comences a experimentar ja estas llest. Es el meu punt feble i el de molta altra gent doncs es una afició que últimament esta guanyant adeptes. Felicitats per aquesta entrada que m'ha encantat.Mercèhttps://www.blogger.com/profile/02260299031703359592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-85073151732512183802012-12-09T23:36:27.623+01:002012-12-09T23:36:27.623+01:00Una entrada estupenda Gloria, estoy enganchada a e...Una entrada estupenda Gloria, estoy enganchada a esto del pan y es verdad que es todo un mundo. Todo tiene su tiempo, el reposo es fundamental y por supuesto los ingredientes. Imagino lo mucho que disfrutasteis yo habria alucinado, enhorabuena por este interesanteestupendo post y esas bonitas fotosAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10163589467581598506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-32804764806478849852012-12-09T22:09:34.897+01:002012-12-09T22:09:34.897+01:00un taller fantastico y que bien que todavia tengam...un taller fantastico y que bien que todavia tengamos la suerte de que personas jovenes como el Jordi sigan con este arte y que no se pierda.<br />y un gran post y unas fotos estupendas.Gracias por compartirlo<br />petoMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-17379634821072606932012-12-09T21:48:59.001+01:002012-12-09T21:48:59.001+01:00Enveja, sols puc tenir molta enveja, i de la dolen...Enveja, sols puc tenir molta enveja, i de la dolenta. I això que avui el pa m'ha quedat bufó, pero... Qui hagues pogut èsser allà.<br />Espero que tots ho hagueu disfrutat. Bon profit!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13966727970814798113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-60656939746391154542012-12-09T21:45:26.594+01:002012-12-09T21:45:26.594+01:00¡Una entrada fantástica Glória!, si es que no hay ...¡Una entrada fantástica Glória!, si es que no hay como hacer pan en casa. Tus fotos son una maravilla. Me ha encantado TODO. Besotes guapa,<br /><br />www.cocinaamiga.comIratxehttps://www.blogger.com/profile/13012600146112683247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-1768293296870529442012-12-09T21:30:32.654+01:002012-12-09T21:30:32.654+01:00Gracias por esta entrada. Has revuelto dentro de m...Gracias por esta entrada. Has revuelto dentro de mí el deseo de cocer pan en casa, de elaborarlo y los consejos me parecen utilísimos. Un abrazo guapa.elcuadernodeideashttps://www.blogger.com/profile/17948676533580641793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8643590774394435509.post-7902019438014940682012-12-09T21:08:13.722+01:002012-12-09T21:08:13.722+01:00Todos los años que vamos a Vilanova i la Geltrú pa...Todos los años que vamos a Vilanova i la Geltrú pasamos a la espiga!, nos encanta comprar masitas, son siempre de tan buena calidad, el pan ni hablar, es que se nota que es una panadería de verdad.<br />Que maravilla haber podido hacer pan con Jordi! y tan joven que es y tanto que sabe.<br />Fabulosa experiencia amiga, que dicha!!!Kakohttps://www.blogger.com/profile/08414205604990019296noreply@blogger.com